Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 7.10.2014 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu uděleno ocenění za nejlepší závěrečnou práci vysokoškolského studia v oboru zpracování masa v roce 2014.
Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 7.10.2014 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu uděleno ocenění za nejlepší závěrečnou práci vysokoškolského studia v oboru zpracování masa v roce 2014.
Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 7.10.2014 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu uděleno ocenění nejlepšímu studentovi oboru zpracování masa v uplynulém školním roce.
Vítězem celostátního kola soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2014 se stala prodejna HM Globus Havířov - řeznictví, v ulici U Skleníků v Havířově. GRATULUJEME!
Český svaz zpracovatelů masa v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu dne 7.10.2014 vyhlásil výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2014.
Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
pořádá
Školení pracovníků masného průmyslu
Národní soustava kvalifikací (NSK) je přehledem celostátně uznávaných kvalifikací v České republice, který popisuje, co je potřeba umět pro výkon jednotlivých povolání anebo jejich části, tj. dílčí pracovní činnosti.
ŘEMESLA V POŘÁDKU
Historie profesního sdružování řemeslníků od středověku po současnost
STÁLÁ EXPOZICE od 28. května 2014 v zámeckém areálu Ctěnice Muzea hlavního města Prahy.
Český svaz zpracovatelů masa pořádá již 7. ročník soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku.
Účast v soutěži není zpoplatněna, ani není podmíněna členstvím účastníka v Českém svazu zpracovatelů masa.
Dusitan sodný nebo dusitan draselný se používá jako podíl dusitanové solicí směsi k solení masa a masných výrobků. Dusitan je toxickou látkou, což může vyvolat obavy z jeho příjmu v potravinách. Obsah dusitanů v masných výrobcích je regulován a střežen hygienickým dozorem velmi důkladně a systematicky tak, že konzumace našich průmyslově vyráběných masných výrobků je zdravotně naprosto bezpečná.
Všem členským subjektům ČSZM, partnerským organizacím a ostatním návštěvníkům našich internetových stránek přejeme příjemné a klidné prožití svátků vánočních, mnoho zdraví, pracovních a osobních úspěchů v novém roce 2014.
ČSZM ve spolupráci se společností GS1 Czech Republic pro Vás připravuje workshop na téma nové symboliky GS1 DataBar.