Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 4.10.2011 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu uděleno ocenění nejlepší studentce oboru zpracování masa v uplynulém školním roce.

Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno

pořádá

Školení pracovníků masného průmyslu

Seznam laboratoří akreditovaných pro analýzu potravin u Českého institutu pro akreditaci je v níže uvedeném dokumentu ke stažení.

Společné úsilí Českého svazu zpracovatelů masa a Slovenského zväzu spracovateľov mäsa, které započalo již v 2. polovině roku 2007, vyústilo v zápis masných výrobků Špekáčky, Lovecký salám, Spišské párky a Liptovský salám do rejstříku Zaručených tradičních specialit (ZTS). V Úředním věstníku Evropské unie byl tento zápis potvrzen vydáním těchto předpisů:

V souvislosti s oslavami 700 let privilegií řeznického cechu v českých zemích byla letos vydána a slavnostně pokřtěna nová kniha "700 let se lvem ve znaku". Autorem knihy je doc. MVDr. Ladislav Steinhauser, CSc., dlouholetý člen představenstva ČSZM a zároveň děkan Fakulty veterinární hygieny a ekologie VFU Brno.

Vítězem celostátního kola soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2010 se stala prodejna Váhala a spol. s r.o. v Praze 8 - Libni. GRATULUJEME!

Českým svazem zpracovatelů masa byla dne 5.10.2010 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu udělována čestná členství ČSZM.

Českým svazem zpracovatelů masa byl dne 5.10.2010 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu vyhlášen Mistr oboru 2010.

Českým svazem zpracovatelů masa byla dne 5.10.2010 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu udělována ocenění nejlepším studentům a učňům oboru zpracování masa v uplynulém školním roce.

Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s národní značkou kvality potravin KLASA při této příležitosti slavnostně vyhlásil výsledky soutěže o Řeznicko-uzenářskou prodejnu roku 2010. Soutěž byla zahájena 1. června 2010 a probíhala až do konce srpna 2010.

V srpnu 2010 byly Českou technologickou platformou pro potraviny (ČTPP) vydány tyto publikace:

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout