Meating 2016

Každé odvětví potřebuje své výroční setkání, kde zazní aktuální informace o legislativě, trendech i nových příležitostech pro rozvoj. V masném průmyslu se takové setkání uskutečnilo již posedmé dne 1. listopadu 2016 v OREA Hotelu Voroněž v Brně. Školení, spojenému se společenským večerem, však poprvé dodal zvučnost jeho nový název – MEATING. Slovní hříčka, na niž má skutečně právo jen setkání (meeting) specialistů na maso (meat). Tato akce přilákala na tři stovky zástupců z oboru zpracování masa.

 

Videa z atmosféry konference Meating 2016 a předávání ocenění najdete zde.

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout