logo Meating 2022

logo Meating 2022

     Hlavní strana     

Logo ČSZM

 

MEATING 2022      XII. ročník tradiční konference zpracovatelů masa

 

 

Vážené kolegyně a kolegové, účastníci konference masného průmyslu MEATING 2021,
děkujeme vám za aktivní účast na 11. ročníku Meating 2021.

 

Je mou milou povinností Vás pozvat na 12. ročník konference masného průmyslu MEATING 2022, která se bude konat 8.11.2022 Orea Congress Hotel Brno. 

 

Chceme Vám znovu přinést nejnovější informace z oboru zpracování masa i aktuální situaci v našem průmyslu.

 

Náš MEATING znamená setkání lidí, kteří rozumí masu a kteří chtějí rozšířit své obzory nejen v rámci našeho oboru, ale i navázat nové cenné kontakty. Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy specialisté svými prezentacemi a odbornými přednáškami zaujali účastníky v oblasti obchodu s potravinami, potravinářským marketingem, technologiemi a legislativou. 

 

 

Proč se zúčastnit meetingu MEATING 2022!

 

Informace a trendy
Aktuality z oboru

 

Inspirace
Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, s výměnou názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky. 

 

Zábava
Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře a nerušeně se pobavit společně s kolegy a kamarády.

 

Ocenění nejúspěšnějších
Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářské prodejny roku 2022.

 

 

Informace vám budeme podávat zde i na webu www.cszm-meating.cz

 

Vážení kolegové, těším se na vás a věřím, že nadcházející, již dvanáctý ročník konference masného průmyslu MEATING 2022, podpoříte svým aktivním přístupem. 

 

Těším se na Vás!

 

Karel Pilčík
předseda představenstva
Českého svazu zpracovatelů masa


Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
mobil: +420 724 258 003
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.cszm-meating.cz

 

cszm logo 400

 

     Odborný program Meating 2021     

Odborný program Meating 2021

 

  

 

Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se za rok na akci MEATING 2021 znovu na viděnou.

 

   

cszm logo 400

 

 

Český svaz zpracovatelů masa si vyhrazuje právo na dodatečné změny programu.
V případě výrazně zhoršené epidemiologické situace si ČSZM vyhrazuje právo na zrušení této akce. 

     Registrace Meating 2022     

Registrace Meating 2022

 

 

 

Přihlašování na akci MEATING 2022 ještě není aktivní.

 

 

cszm logo 400

 

 

 

 

Český svaz zpracovatelů masa si vyhrazuje právo na dodatečné změny programu.
V případě výrazně zhoršené epidemiologické situace si ČSZM vyhrazuje právo na zrušení této akce. 

     Partneři     

Partneři

 

Vážení kolegové,

 

Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se za rok na akci MEATING 2022 znovu na Vaše partnerství. 

 

Těšíme se i na Vaše partnerství formou Partnera, Stříbrného partnera i Zlatého partnera.

Nabízíme dále možnost pojmenování hlavního a menšího jednacího sálu Kongresového centra.

Těšíme se na Váš zájem, bližší informace email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

 

 

 

 

 

     Tisková zpráva 2021     

Tisková zpráva 2021

 

Logo ČSZM Datum: 11.10.2021
Místo: Praha
Český svaz zpracovatelů masa Tisková zpráva

 

Témat letošního, již 11. ročníku konference pracovníků masného průmyslu MEATING 2021, který se konal v Brně, bylo několik. Od oživení ekonomiky a trvalých nebo přechodných změn v nákupních zvyklostech díky pandemii, přes tradice českého řeznictví a uzenářství až po nové legislativní změny vyplývající z tématu Zelená dohoda.

 

 

Každé odvětví potřebuje své výroční setkání, kde zazní aktuální informace o legislativě, trendech i nových příležitostech pro rozvoj. V masném průmyslu se takové setkání uskutečnilo již pojedenácté dne 5. října 2021 v OREA CONGRESS HOTEL BRNO. Konference, spojená se společenským večerem, se však letos zaměřila i na ocenění svých zakládajících členů, ocenění kvality prodeje v jednotlivých krajích ale i ocenění nových designových úprav v prodejnách.

 

Ať už to bylo nucenou roční přestávkou, nebo novými tématy, vhodně zvoleným odborným programem nebo atraktivním večerem plným ocenění nejúspěšnějších profesionálů z oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku, MEATING 2021 zaznamenal nárůst posluchačů. Sešlo se zde přes 460 profesionálů z firem i odborných škol z oblasti masného průmyslu.

 

Téma Zelené dohody rezonovalo celým odborným programem a ani slavnostní večer se tomuto tématu nevyhnul. Jak v závěru dne řekl předseda svazu pan Karel Pilčík: “Odborný program byl dnes dost „výživný“, ať už jde o makroekonomický výhled nebo o požadavky Green Deal na omezení produkce a spotřeby masa a masných výrobků nebo o inspiraci technologickými novinkami. No rozhodně se po dnešním dni máme všichni nad čím zamyslet.“

 

Mezi další body, které byly během celé konference připomínány a měly i prostor při slavnostním večeru, patřily další aktivity ČSZM náborová kampaň na odborných školách JE TO MASO! a BUDE TO MASO!, podpora spotřeby masa a masných výrobků MASOBRANÍ a projekt "České cechovní normy pro maso a masné výrobky".

 

Karel Pilčík, předseda představenstva Českého svazu zpracovatelů masa, jenž Meating 2021 zahájil a společně s moderátorkou Martinou Kociánovou uváděl i jeho společenský večer, tak mohl mít z vydařené akce oprávněnou radost.

 

Příští konference – MEATING 2022 se pro velký úspěch uskuteční opět v OREA CONGRESS HOTEL BRNO dne 8. listopadu 2022.

 

Podrobnější informace je připraven podat:

Radek Slanec
výkonný ředitel, ČSZM
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.cszm-meating.cz