Hlavní strana     

Logo ČSZM

 

MEATING 2020 XI. ročník tradiční konference zpracovatelů masa

 

Akce MEATING 2020 se z důvodu zhoršené epidemiologické situace přesouvá na 5.10.2021.

 

Členským subjektům ČSZM

Vážené kolegyně, kolegové a přátelé,

na základě jednání představenstva ČSZM, které se konalo dne 17.9.2020 Vám s lítostí oznamujeme, že připravovaný 11. ročník konference masného průmyslu MEATING 2020, který se měl konat:

 

dne 19. října 2020 v Hotelu OREA VORONĚŽ BRNO se z důvodu nepříznivé epidemiologické situace přesouvá na 5.10.2021.

 

Uhrazené poplatky (vložné + partnerství) Vám v nejbližších dnech zašleme na vaše účty v plné výši.

Věříme, že se příští rok setkáme v hojném počtu na dalším ročníku konference masného průmyslu MEATING 2021 pořádaném Českým svazem zpracovatelů masa.

Vážení kolegové, věřím, že další dvanáctý ročník konference masného průmyslu MEATING 2021, podpoříte za rok svým aktivním přístupem.

 

Těším se na Vás!

 

Karel Pilčík
předseda představenstva
Český svaz zpracovatelů masa
Libušská 319/126
142 00 Praha 4 – Písnice
Česká republika
www.cszm.cz
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

     Odborný program Meating 2020     

Odborný program Meating 2020

 

Vážení kolegové,

Akce MEATING 2020 se z důvodu zhoršené epidemiologické situace přesouvá na 5.10.2021.

Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se za rok na akci MEATING 2021 znovu na viděnou.

 

     Registrace Meating 2020     

Registrace Meating 2020

 

Přihlašování ukončeno

Akce MEATING 2020 se z důvodu zhoršené epidemiologické situace přesouvá na 5.10.2021.

Těšíme se na Vás za rok na akci MEATING 2021.

 

     Partneři     

Partneři

 

Vážení kolegové,

 

Akce MEATING 2020 se z důvodu zhoršené epidemiologické situace přesouvá na 5.10.2021.

 

Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se za rok na akci MEATING 2021 znovu na viděnou.

Těšíme se i na Vaše partnerství formou Partnera, Stříbrného partnera i Zlatého partnera i Titulárního partnera.

Nabízíme dále možnost pojmenování hlavního jednacího sálu Kongresového centra.

Těšíme se na Váš zájem, bližší informace email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

     Tisková zpráva 2020     

Tisková zpráva 2020

 

Logo ČSZM Datum: 13.10.2020
Místo: Praha
Český svaz zpracovatelů masa Tisková zpráva

 

Potravinářství v EU se zaměřením na obor zpracování masa a další aktuální témata byla připravena pro 11. ročník konference masného průmyslu MEATING 2020.

 

Za současné situace však není možné konferenci v řádném termínu 19.10.2020 uspořádat, proto ji organizátoři za podpory partnerů konference, překládají na termín 5.10.2021.

 

MEATING 2020 – odborná konference masného průmyslu zaznamenával před svým zrušením vysoký zájem. Je to výsledek usilovné týmové práce, desetileté tradice, vhodně zvolenými odbornými programy, atraktivním večerem plným ocenění nejúspěšnějších profesionálů z oboru a také vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku.

 

Na akci se registrovalo mnoho účastníků – profesionálů z firem i odborných škol z oblasti masného průmyslu.

Proběhla soutěž o nejlepší „Řeznicko – uzenářskou prodejnu roku 2020“ a vítězům bude předáno ocenění.

 

Každé odvětví potřebuje své výroční setkání, kde zazní aktuální informace o stávající a nové legislativě, trendech i nových příležitostech.

V masném průmyslu se setkání uskuteční v náhradním termínu dne 5. října 2021 v OREA Hotelu Voroněž v Brně.

 

I v době, která nepřeje osobnímu setkávání lidí, organizuje Český svaz zpracovatelů masa další akce jako je např. „Je to maso“ – podpora spotřeby masa a masných výrobků, „Bude to maso“ – náborová kampaň na odborných školách a „Masobraní“ – celostátní svátek masa, které budou na setkání MEATING 2021 presentovány.

 

Jak říká výkonný ředitel MVDr. Radek Slanec: “Jedním z hlavních poslání Českého svazu zpracovatelů masa je přispívat k výchově odborných pracovníků pro obor zpracování masa, zejména učňů a studentů. Proto využijeme přidaný čas do příští konference a více se zaměříme na tuto činnost.“

 

Karel Pilčík, předseda představenstva Českého svazu zpracovatelů masa srdečně zve všechny odborníky dne 5.10. 2021 do Brna, do hotelu Voroněž na konferenci masného průmyslu Meating 2021.

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout