Českým svazem zpracovatelů masa byla dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 udělena čestná členství ČSZM.

Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 uděleno ocenění nejlepšímu studentovi oboru zpracování masa v uplynulém školním roce.

Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 uděleno ocenění nejlepšímu učni oboru řezník-uzenář v uplynulém školním roce.

Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 uděleno ocenění za nejlepší závěrečnou práci vysokoškolského studia v oboru zpracování masa v roce 2016.

Českým svazem zpracovatelů masa byl dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 vyhlášen Mistr oboru 2016.

Vítězem celostátního kola soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2016 se stala prodejna Řeznictví-uzenářství a bufet Maso-Třebovle ve středočeských Mnichovicích (okres Praha-východ). GRATULUJEME!

Český svaz zpracovatelů masa v rámci slavnostního večera edukačně-společenské akce MEATING 2016 konané dne 1.11.2016 vyhlásil výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2016.

Český svaz zpracovatelů masa konstatuje, že 7. ročník školení pracovníků masného průmyslu, které se letos poprvé konalo pod novým názvem MEATING, byl z pohledu organizátora úspěšnou akcí, jejíž hlavní náplní byl jednak odborný program tvořený množstvím zajímavých přednášek a prezentací, ale rovněž i slavnostní večer, kde došlo k předání výročních ocenění ČSZM (čestné členství, mistr oboru, student oboru, učeň oboru a nejlepší závěrečná práce VŠ studia v oboru zpracování masa) a k vyhlášení výsledků soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2016.

Dne 29. 9. 2016 u příležitosti konání veletrhu FOR GASTRO & HOTEL bylo Asociací malých a středních podniků a živnostníků České republiky předáno Českému svazu zpracovatelů masa ocenění za řemeslný počin, konkrétně za udělování titulu „Mistr oboru 2016". Tento titul je prestižním oceněním ČSZM pro vybrané osobnosti za odbornost a mimořádné profesní úspěchy v oboru zpracování masa.

Vážení kolegové a přátelé,

je mou milou povinností Vás pozvat na 7. výroční setkání a školení pracovníků masného průmyslu, které se bude konat 1.11.2016 v OREA Hotelu Voroněž v Brně.

MEATING 2016

VII. ročník tradičního setkání a školení zpracovatelů masa

Toto školení pod novým názvem navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy svými odbornými přednáškami účastníky zaujali zejména: Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. (VŠCHT Praha), MVDr. Josef Kameník, CSc. (VFU Brno), Ing. Martin Klanica (SZPI), MVDr. Jan Váňa (SVS), Ing. Marta Nováková (SOCR ČR), Ing. Miroslav Koberna, CSc. (PK ČR ) a další přednášející.