Vážení členové,

dlouhodobou snahou Českého svazu zpracovatelů masa je propagace oboru zpracování masa.

V této souvislosti Vám zasílám pozvánku k účasti a nabídku k zapojení členských subjektů na svazové akci MASOBRANÍ. Tuto akci plánuje ČSZM organizovat a masivně mediálně podporovat každým rokem, v termínu třetí pátek v měsíci květnu. Letos tento termín připadá na 18.5.2018.

Pražská šunka se dostala mezi elitu. Získala značku Zaručené tradiční speciality.

Tisková zpráva MZe - Pražská šunka bude na seznamu Zaručených tradičních specialit. Zástupcům Ministerstva zemědělství a Českého svazu zpracovatelů masa se podařilo zápis dojednat u Evropské komise. Výrobek s názvem „Pražská šunka" a evropským žlutomodrým logem musí vždy splňovat přesnou recepturu a technologii výroby.

Ve dnech 27.2. - 2.3. 2018 se v areálu brněnského výstaviště uskuteční mezinárodní potravinářský veletrh SALIMA 2018.

Všem členským subjektům ČSZM, partnerským organizacím a ostatním návštěvníkům našich internetových stránek přejeme příjemné a klidné prožití svátků vánočních, mnoho zdraví, pracovních a osobních úspěchů v novém roce 2018.

Vítězem celostátního kola soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2017 se stala prodejna HM Globus Brno - řeznictví, v Hradecké ulici v Brně - Ivanovicích. GRATULUJEME!

Novinkou letošního programu konference MEATING byla soutěž o nejlepší klobásu, ve které se utkalo celkem 16 soutěžících.

Hodnocení vzorků bylo anonymní a bylo umožněno všem účastníkům konference. Každý mohl dát jen jeden hlas svému největšímu favoritovi. Podle ohlasů nebyl výběr vítěze jednoduchý, protože úroveň byla vysoká. Ocenění ale nakonec připadlo vynikající Babiččině klobáse z novoborského řeznictví Jana Landy.

Jaké jsou nové informace a trendy? Na tyto otázky odpověděl již 8.ročník setkání pracovníků masného průmyslu MEATING 2017, který se konal v Brně.

Český svaz zpracovatelů masa v rámci slavnostního večera konference MEATING 2017 konané dne 24.10.2017 vyhlásil výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2017.

Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky předala Českému svazu zpracovatelů masa ocenění za řemeslný počin, konkrétně za udělování titulu „Mistr oboru 2017". Tento titul je prestižním oceněním ČSZM pro vybrané osobnosti za odbornost a mimořádné profesní úspěchy v oboru zpracování masa.

Vážení kolegové a přátelé,

je mou milou povinností Vás pozvat na 8. ročník setkání a školení pracovníků masného průmyslu MEATING 2017, které se bude konat 24.10.2017 (úterý) v OREA Hotelu Voroněž v Brně.

Doslova ve strhujícím tempu pokračuje Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) v historicky nejmasivnější podpoře venkovských podnikatelů.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout