MEATING 2023 XIII. ročník tradiční konference zpracovatelů masa
Vážené kolegyně, kolegové a přátelé,
je mou milou povinností Vás pozvat na 13. ročník konference masného průmyslu MEATING 2023, která se bude konat 24.10.2023 (úterý) v Orea Congress Hotel Brno
s podporou titulárního partnera společnosti Bizerba Czech & Slovakia s.r.o.
Chceme Vám přinést nejnovější informace z oboru zpracování masa.
Náš MEATING znamená setkání lidí, kteří rozumí masu a kteří chtějí rozšířit své obzory nejen v rámci našeho oboru, ale i navázat nové cenné kontakty. Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy specialisté svými prezentacemi a odbornými přednáškami zaujali účastníky v oblasti obchodu s potravinami, potravinářským marketingem, technologiemi a legislativou.
Proč se zúčastnit meetingu MEATING 2023!
Informace a trendy
Zajímavý obsah bude mít již první společný blok, který začíná v 9,00 hodin. Jeho součástí budou přednášky, které se budou zabývat legislativními změnami v oboru zpracování masa, aktuálním vývojem v oblasti imitace masa a masných výrobků, uhlíkovou stopou, taxonomií a laboratorně pěstovaným masem.
Navazující odpolední program od 14,00 hodin přinese aktuality z oblasti makroekonomiky, trendy ve spotřebě masa a v panelové diskuzi vystoupí klíčoví hráči na trhu masa a masných výrobků.
Inspirace
Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, s výměnou názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky.
Zábava
Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře a nerušeně se pobavit společně s kolegy a kamarády.
Ocenění nejúspěšnějších
Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářské prodejny roku 2023.
Přijďte včas, ať Vám nic neunikne!
Věřím, že i díky Vám se naše společné setkání MEATING 2023 vydaří, veškeré informace o Meatingu 2023 nalezenete zde..
Vážení kolegové, těším se na vás a věřím, že nadcházející, již třináctý ročník konference masného průmyslu MEATING 2023, podpoříte svým aktivním přístupem.
Těším se na Vás!
Karel Pilčík
předseda představenstva
Českého svazu zpracovatelů masa
Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
mobil: +420 724 258 003
E-mail:
www.cszm-meating.cz