Kniha, která tu ještě nebyla!
Mnoho zajímavostí ze života krav.
Formát 28,5 x 28,5 cm.
Hmotnost 1 208 g.
75 kapitol, 207 stran.
268 nádherných fotografií.
Mnoho zajímavostí ze života krav.
Formát 28,5 x 28,5 cm.
Hmotnost 1 208 g.
75 kapitol, 207 stran.
268 nádherných fotografií.
V Brně je uzavřený sjezd z Pisáreckého tunelu k OREA Congress Hotelu.
Objízdná trasa je následující:
po výjezdu z Pisáreckého tunelu použít druhý výjezd do ulice Bauerova a sledovat směr objížďky BVV 4 BRÁNA, na křižovatce ve tvaru T použít pruh na ŽEBĚTÍN, KOHOUTOVICE, JUNDROV, CENTRUM, na další křižovatce zahnout doprava do ulice Hlinky a pak zahnout do ulice Křížovského.
Rádi bychom Vás oslovili s nabídkou zapojení do dvou projektů ČSZM zaměřených na vzdělávání, které mohou významně přispět k rozvoji Vaší firmy. V rámci aktuálních výzev 101 a 40 máte možnost čerpat dotace na vzdělávací kurzy, které jsou zaměřeny na klíčové oblasti, jež hrají zásadní roli v růstu a inovacích každé společnosti.
Vážení členové ČSZM,
dovolujeme si vás oslovit na základě prosby Potravinářské komory České republiky a to ve věci informací o povodních v roce 2024. Potravinářská komora České republiky připravuje tiskovou zprávu, která má informovat o potřebách postižených potravinářských podniků těmito povodněmi. Zároveň chce informovat o nabídkách pomoci postiženým potravinářským subjektům.
Vážené kolegyně, kolegové a přátelé,
je mou milou povinností Vás pozvat na 14. ročník konference masného průmyslu MEATING 2024, která se bude konat 22.10.2024 (úterý) v Orea Congress Hotel Brno
s podporou titulárního partnera společnosti CHRISTEYNS s.r.o.
Pozoruji to číslo a říkám si, byť nerad, že jsem poměrně velký pamětník činnosti Svazu. Je to tak, do představenstva jsem prvně vstoupil na jaře roku 1999.
Vážení kolegové,
v příloze Vám zasíláme předběžnou pozvánku na MEATING 2024 - konference pracovníků masného průmyslu (XIV. ročník), který se bude konat dne 22. října 2024. Tato akce navazuje na předchozí úspěšné ročníky, které pořádá Český svaz zpracovatelů masa v OREA Congress Hotelu BRNO (dříve Voroněž).
Na volebním jednání Českého svazu zpracovatelů masa ve Větrném Jeníkově, které se konalo 18.4.2024, si členové představenstva volili nové vedení. Předsedou představenstva byl v tajné volbě zvolen Ing. Jaromír Kloud, který pracuje v rodinné firmě Kloud s.r.o.
Vážení členové,
v příloze této zprávy Vám zasílám pozvánku na 40. valnou hromadu ČSZM, která se bude konat dne 18. dubna 2024 - čtvrtek od 9:00 hodin v Kulturním domě ve Větném Jeníkově (adresa: Větrný Jeníkov 198, 588 42).
Vážené kolegové,
Český svaz zpracovatelů masa pořádá již 17. ročník soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024. Záměrem soutěže je propagace prodeje kvalitních českých masných výrobků, výsekového masa a s tím spojený vysoký standard služeb konečnému spotřebiteli.
Soutěž se uskuteční ve dvou kolech, krajské kolo v termínu od 3.6. do 22.7.2024 a následně proběhne celostátní kolo od 23.7. do 15.9.2024.
Přihlášení prodejen do soutěže je zpoplatněno a není podmíněno členstvím v ČSZM.
Prodejna s nejvyšším bodovým hodnocením získá čestný titul Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024. Tato prodejna navíc obdrží hodnotnou cenu od partnera soutěže, MASO-PROFIT, s.r.o.
Členským subjektům ČSZM
Vážení členové,
dlouhodobou snahou Českého svazu zpracovatelů masa je propagace oboru zpracování masa. V této souvislosti Vás zvu k účasti a k Vašemu aktivnímu zapojení do letošního ročníku svazové akce MASOBRANÍ, který se uskuteční ve dnech 26. dubna -5. května 2024.
Hlavním cílem MASOBRANÍ je před širokou laickou veřejností jednotně prezentovat maso a masné výrobky jako nedílnou součást zdravého životního stylu a vyváženého jídelníčku, dále jako zdroj plnohodnotných bílkovin a snadno stravitelných vitaminů a minerálů. V neposlední řadě jako tradiční součást české kuchyně.