​sekretariat@cszm.cz     +420 234 697 755     Praha 4 - Písnice, Libušská 319/126

Krávy, jak je možná (ne) znáte

Kniha, která tu ještě nebyla!

Mnoho zajímavostí ze života krav.

Formát 28,5 x 28,5 cm.
Hmotnost 1 208 g.
75 kapitol, 207 stran.
268 nádherných fotografií.

Číst dál...

 

Upozornění na dopravní situaci: příjezd do OREA Congress Hotelu

V Brně je uzavřený sjezd z Pisáreckého tunelu k OREA Congress Hotelu.

Objízdná trasa je následující:
po výjezdu z Pisáreckého tunelu použít druhý výjezd do ulice Bauerova a sledovat směr objížďky BVV 4 BRÁNA, na křižovatce ve tvaru T použít pruh na ŽEBĚTÍN, KOHOUTOVICE, JUNDROV, CENTRUM, na další křižovatce zahnout doprava do ulice Hlinky a pak zahnout do ulice Křížovského.

 

Možnost zapojení firem do projektu: Vzdělávání členů ČSZM

Rádi bychom Vás oslovili s nabídkou zapojení do dvou projektů ČSZM zaměřených na vzdělávání, které mohou významně přispět k rozvoji Vaší firmy. V rámci aktuálních výzev 101 a 40 máte možnost čerpat dotace na vzdělávací kurzy, které jsou zaměřeny na klíčové oblasti, jež hrají zásadní roli v růstu a inovacích každé společnosti.

Číst dál...

 

Informace o povodních 2024

Vážení členové ČSZM,

dovolujeme si vás oslovit na základě prosby Potravinářské komory České republiky a to ve věci informací o povodních v roce 2024. Potravinářská komora České republiky připravuje tiskovou zprávu, která má informovat o potřebách postižených potravinářských podniků těmito povodněmi. Zároveň chce informovat o nabídkách pomoci postiženým potravinářským subjektům.

Číst dál...

 

Pozvánka na MEATING 2024

Vážené kolegyně, kolegové a přátelé,

je mou milou povinností Vás pozvat na 14. ročník konference masného průmyslu MEATING 2024, která se bude konat 22.10.2024 (úterý) v Orea Congress Hotel Brno

s podporou titulárního partnera společnosti CHRISTEYNS s.r.o.

Číst dál...

 

Jaromír Kloud - 25 let s ČSZM

Pozoruji to číslo a říkám si, byť nerad, že jsem poměrně velký pamětník činnosti Svazu. Je to tak, do představenstva jsem prvně vstoupil na jaře roku 1999.

Číst dál...

 

Předběžná pozvánka na MEATING 2024

Vážení kolegové,

v příloze Vám zasíláme předběžnou pozvánku na MEATING 2024 - konference pracovníků masného průmyslu (XIV. ročník), který se bude konat dne 22. října 2024. Tato akce navazuje na předchozí úspěšné ročníky, které pořádá Český svaz zpracovatelů masa v OREA Congress Hotelu BRNO (dříve Voroněž).

Číst dál...

 

Členové představenstva Českého svaz zpracovatelů masa volili nové vedení Svazu

Na volebním jednání Českého svazu zpracovatelů masa ve Větrném Jeníkově, které se konalo 18.4.2024, si členové představenstva volili nové vedení. Předsedou představenstva byl v tajné volbě zvolen Ing. Jaromír Kloud, který pracuje v rodinné firmě Kloud s.r.o.

Číst dál...

 

Pozvánka na 40. valnou hromadu ČSZM (18.4.2024, Větrný Jeníkov)

Vážení členové,

v příloze této zprávy Vám zasílám pozvánku na 40. valnou hromadu ČSZM, která se bude konat dne 18. dubna 2024 - čtvrtek od 9:00 hodin v Kulturním domě ve Větném Jeníkově (adresa: Větrný Jeníkov 198, 588 42).

Číst dál...

 

Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024 - zahájení 17. ročníku soutěže

Vážené kolegové,

Český svaz zpracovatelů masa pořádá již 17. ročník soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024. Záměrem soutěže je propagace prodeje kvalitních českých masných výrobků, výsekového masa a s tím spojený vysoký standard služeb konečnému spotřebiteli.

Soutěž se uskuteční ve dvou kolech, krajské kolo v termínu od 3.6. do 22.7.2024 a následně proběhne celostátní kolo od 23.7. do 15.9.2024.

Přihlášení prodejen do soutěže je zpoplatněno a není podmíněno členstvím v ČSZM.

Prodejna s nejvyšším bodovým hodnocením získá čestný titul Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024. Tato prodejna navíc obdrží hodnotnou cenu od partnera soutěže, MASO-PROFIT, s.r.o.

Číst dál...

 

MASOBRANÍ 2024 - Základní informace

Členským subjektům ČSZM

Vážení členové,

dlouhodobou snahou Českého svazu zpracovatelů masa je propagace oboru zpracování masa. V této souvislosti Vás zvu k účasti a k Vašemu aktivnímu zapojení do letošního ročníku svazové akce MASOBRANÍ, který se uskuteční ve dnech 26. dubna -5. května 2024.

Hlavním cílem MASOBRANÍ je před širokou laickou veřejností jednotně prezentovat maso a masné výrobky jako nedílnou součást zdravého životního stylu a vyváženého jídelníčku, dále jako zdroj plnohodnotných bílkovin a snadno stravitelných vitaminů a minerálů. V neposlední řadě jako tradiční součást české kuchyně.

Číst dál...