​sekretariat@cszm.cz     +420 234 697 755     Praha 4 - Písnice, Libušská 319/126

Přehled čestných členů

P

Jan Paďourek

Střední školy obchodu, služeb a řemesel a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky, Tábor

NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2008

Miroslav Panuška

Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií v Praze

NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2014

MVDr. Radko Pastor

Praha

Čestný člen od roku 2001

Jan Pavlík

Bučovice

Čestný člen od roku 2003

Jan Pavlík

Raduň

Čestný člen od roku 2003

Ing. Bc. Bo-Anne Rohlík, Ph.D.

VŠCHT Praha

NEJLEPŠÍ ZÁVĚREČNÁ PRÁCE VYSOKOŠKOLSKÉHO STUDIA v oboru hygieny a technologie masa

Ing. Mgr. Zdeněk Pavlík, Ph.D.

Ústav hygieny a technologie masa, Fakulta veterinární hygieny a ekologie.

DOKTORSKÁ DISERTAČNÍ PRÁCE v oboru hygieny a technologie masa.

Název práce:
Jakostní parametry masných výrobků a metody pro jejich hodnocení

MVDr. Jiří Drápal, Ph.D.

DOKTORSKÁ DISERTAČNÍ PRÁCE v oboru hygieny a technologie masa

Potraviny živočišného původu jako zdroj expozice člověka vybraným kovům a metaloidům (kadmium, olovo, rtuť a arsen)

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

VŠCHT Praha

DOKTORSKÁ DISERTAČNÍ PRÁCE v oboru hygieny a technologie masa

Název disertační práce: „Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů“

Jana Pichlová

Praha

NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2005

Prof. Ing. Petr Pipek, CSc.

Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha (kontaktní osoba v oblasti technologie masa)

Technická 5, 166 28 Praha 6 – Dejvice

+420 220 443 198

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

https://ukp.vscht.cz/lide/zamestnanci/pipek

Čestný člen od roku 2013

Marian Pösinger

Tábor

MISTR OBORU ZPRACOVÁNÍ MASA PRO ROK 2022

Ing. Zdeněk Pour

Praha

Čestný člen od roku 2009

Jan Prantl st.

Žirovnice

Čestný člen od roku 2005

Marek Procházka

Praha

NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2006