Každé odvětví potřebuje své výroční setkání, kde zazní aktuální informace o legislativě, trendech i nových příležitostech pro rozvoj. V masném průmyslu se takové setkání uskutečnilo již počtrnácté dne 22. října 2024 v OREA CONGRESS HOTEL BRNO.
MEATING 2024 otevřel celou řadu témat. Od stávající ekonomické situace a trvalých nebo přechodných změn v nákupních zvyklostech zákazníků, přes tradice českého řeznictví a uzenářství až po nové legislativní změny vyplývající z přijaté Zelené dohody. Odborný program, celá řada přednášek, ocenění nejúspěšnějších profesionálů z oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024 přivedla na setkání přes 400 profesionálů z firem i odborných škol z oblasti masného průmyslu.
Významnou součástí programu bylo téma umělé inteligence, která začíná významným způsobem zasahovat do všech oblastí života. Jak v závěru dne řekl předseda svazu pan Jaromír Kloud: Odborný program byl velmi dobře vybraný, ať už jde o téma udržitelnosti, která velmi silně dopadne na náš obor tak i o snahu omezit produkci a spotřebu červeného masa a masných výrobků nebo o inspiraci technologickými novinkami. Určitě se po dnešním dni máme všichni nad čím zamyslet, jak velká proměna proběhne v našem oboru v následujících letech.“
Jaromír Kloud, předseda představenstva Českého svazu zpracovatelů masa zahájil Meating 2024. Společně s moderátorkou Zuzanou Hodkovou uváděli společenský večer, který se tradičně zaměřil na udělení ocenění čestný člen, mistr oboru, nejlepší učeň a student oboru zpracování masa, ocenění prodejen v soutěži Řeznicko- uzenářská prodejna roku 2024 a nejlepší doktorantská práce v oboru zpracování masa.
Příští konference – MEATING 2025 se uskuteční opět v OREA CONGRESS HOTEL BRNO dne 21. října 2025.
Fotogalerii z konference Meating 2024 naleznete zde.
Fotogalerii z konference Meating 2024 - Partneři naleznete zde.
Video z konference Meating 2024 naleznete zde.
Radek Slanec
výkonný ředitel, ČSZM
www.cszm-meating.cz
MEATING 2024
XIV. ročník tradiční konference zpracovatelů masa
Vážené kolegyně, kolegové a přátelé,
je mou milou povinností Vás pozvat na 14. ročník konference masného průmyslu MEATING 2024, která se bude konat 22.10.2024 (úterý) v Orea Congress Hotel Brno
s podporou titulárního partnera společnosti CHRISTEYNS s.r.o.
Chceme Vám přinést nejnovější informace z oboru zpracování masa.
Náš MEATING znamená setkání lidí, kteří rozumí masu a kteří chtějí rozšířit své obzory nejen v rámci našeho oboru, ale i navázat nové cenné kontakty. Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy specialisté svými prezentacemi a odbornými přednáškami zaujali účastníky v oblasti obchodu s potravinami, potravinářským marketingem, technologiemi a legislativou.
Proč se zúčastnit meetingu MEATING 2024!
Informace a trendy
Zajímavý obsah bude mít již první společný blok, který začíná v 9,00 hodin. Jeho součástí budou přednášky, které se budou zabývat legislativními změnami v oboru zpracování masa, aktuálním vývojem v oblasti imitace masa a masných výrobků, uhlíkovou stopou a taxonomií.
Navazující odpolední program od 14,00 hodin přinese aktuality z oblasti umělé inteligence, makroekonomiky, trendy ve spotřebě masa a v panelové diskuzi vystoupí odborníci na umělou inteligenci v potravinářském průmyslu.
Inspirace
Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, s výměnou názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky.
Zábava
Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře a nerušeně se pobavit společně s kolegy a kamarády.
Ocenění nejúspěšnějších
Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářské prodejny roku 2024.
Přijďte včas, ať Vám nic neunikne!
Věřím, že i díky Vám se naše společné setkání MEATING 2024 vydaří.
Vážení kolegové, těším se na vás a věřím, že nadcházející, již čtrnáctý ročník konference masného průmyslu MEATING 2024, podpoříte svým aktivním přístupem.
Zvací dopis předsedy ke stažení je ve formátu pdf k dispozici zde.
Těším se na Vás!
Ing. Jaromír Kloud
předseda představenstva
Českého svazu zpracovatelů masa
Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
mobil: +420 724 258 003
E-mail:
www.cszm-meating.cz
Odborný program Meating 2024
{up pdf=files/projekty/Meating-2024/Meating-2024_program.pdf}
Český svaz zpracovatelů masa si vyhrazuje právo na dodatečné změny programu.
Partneři
Vážení kolegové,
Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se za rok na akci MEATING 2024 znovu na Vaše partnerství.
Koná se s podporou titulárního partnera společnosti CHRISTEYNS s.r.o.
Těšíme se i na Vaše partnerství formou Partnera, Stříbrného partnera i Zlatého partnera.
Nabízíme dále možnost pojmenování hlavního a menšího jednacího sálu Kongresového centra.
Těšíme se na Váš zájem, bližší informace email
{up hr=1px solid red}
TITULÁRNÍ PARTNER
{up hr=1px solid #FFD700}
ZLATÍ PARTNEŘI
{up flexbox=2 | tablet=4 | mobile=6 | class=fg-child-vcenter fg-child-center}
> > > > > > > > > > >{/up flexbox}
{up flexbox=3 | tablet=3 | mobile=6 | class=fg-child-vcenter fg-child-center}
>{/up flexbox}
{up hr=1px solid #afafaf}
STŘÍBRNÍ PARTNEŘI
{up flexbox=2 | tablet=4 | mobile=6 | class=fg-child-vcenter fg-child-center}
>{/up flexbox}
{up hr=1px solid #d25f15}
PARTNEŘI
{up flexbox=12 | tablet=12 | mobile=12 | class=fg-child-vcenter fg-child-center}
>{/up flexbox}
{up hr=1px solid black}
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI
{up flexbox=4 | tablet=4 | mobile=6 | class=fg-child-vcenter fg-child-center}
{/up flexbox}
{up hr=1px solid black}
POD ZÁŠTITOU
ministra zemědělství
Marka Výborného
{up pdf=files/projekty/Meating-2024/Meating-2024_soutez.pdf}