Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno

pořádá

Školení pracovníků masného průmyslu

 

Datum: 9. a 10. října 2012
Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun
Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa
Odborný garant: Ústav konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno

 

Zaměření školení:

  • Označování masa a masných výrobků, tvorba etiket v souladu s platnou legislativou.
  • Úřední dozor nad prodejem masa a masných výrobků. Portál potravinynapranyri.cz.
  • Požadavky na jakost a označování masných výrobků v okolních státech EU.
  • Nejčastější chyby, optimalizované postupy a novinky v technologii masné výroby.
  • Trendy maloobchodu v České republice a v zahraničí.
  • Legislativní a technologické požadavky na konstrukční řešení a technické vybavení provozů (určeno zejména pro provozní techniky a provozovatele podniků s malou kapacitou a prodejen).
  • Hygiena a technologie masné výroby ve výrobnách s malou kapacitou.
  • Legislativní a technologické požadavky na prodejny masa a masných výrobků.
  • Základní školení středního managementu v masné výrobě.

 

Součástí školení je také tzv. sekce firemních prezentací, kde bude věnován prostor k představení novinek z nabídky firem, které dodávají zboží a služby pro masný průmysl.

 

Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2012. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.


Pozvánku a přihlášku na školení naleznete níže v přiložených dokumentech.

 

Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:

Prezentace - školení pracovníků masného průmyslu 2012
Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2012

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout