​sekretariat@cszm.cz     +420 234 697 755     Praha 4 - Písnice, Libušská 319/126

Školení pracovníků masného průmyslu 2014

Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno

pořádá

Školení pracovníků masného průmyslu

 

Datum: 7. října 2014


Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun


Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa


Odborný garant: Ústav konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno

 

Zaměření školení:

  • Označování masa a masných výrobků podle nových legislativních požadavků.
  • Úřední dozor nad výrobou a prodejem masa a masných výrobků.
  • Srovnání novinek a tradičních technologií v masné výrobě.
  • Laboratorní analýzy obsahu čistých svalových bílkovin v masných výrobcích.
  • Trendy ve světovém obchodu s masem.
  • Prodeje masa a masných výobků v různých prodejních kanálech.
  • Nákupní chování spotřebitelů.
  • Základy firemního marketingu.
  • Marketing v prodejnách masa a masných výrobků.
  • Řešení krizových situací.

Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2014. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.

 

Pozvánku, program a přihlášku na školení naleznete níže v přiložených dokumentech.

 

Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:

Program - školení pracovníků masného průmyslu 2014
Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2014