Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
pořádá
Školení pracovníků masného průmyslu
Datum: 7. října 2014
Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun
Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa
Odborný garant: Ústav konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
Zaměření školení:
- Označování masa a masných výrobků podle nových legislativních požadavků.
- Úřední dozor nad výrobou a prodejem masa a masných výrobků.
- Srovnání novinek a tradičních technologií v masné výrobě.
- Laboratorní analýzy obsahu čistých svalových bílkovin v masných výrobcích.
- Trendy ve světovém obchodu s masem.
- Prodeje masa a masných výobků v různých prodejních kanálech.
- Nákupní chování spotřebitelů.
- Základy firemního marketingu.
- Marketing v prodejnách masa a masných výrobků.
- Řešení krizových situací.
Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2014. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Pozvánku, program a přihlášku na školení naleznete níže v přiložených dokumentech.
Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:
Program - školení pracovníků masného průmyslu 2014Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2014