Datum: | 11.03.2008 |
Místo: | Kulturní dům Rubín, Makovského náměstí 3, Brno - Žabovřesky |
Cena: | 950 Kč (včetně DPH, zahrnuje písemné materiály a občerstvení) |
Seminář je určen pro zpracovatele potravinářských surovin, výrobce potravin, výrobce potravinářských obalů a strojního potravinářského zařízení, prodejce, obchodní řetězce, dozorové orgány i laboratoře, zabývající se zkoušením obalových materiálů a výrobků pro styk s potravinami.
Seminář je zaměřen na současnou platnou legislativu Evropských společenství, která je přímo závazná i pro podnikatele v ČR, evropskou platnou legislativu (směrnice) transponovanou do legislativy ČR a české národní požadavky v oblasti bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti materiálů a předmětů určených pro styk s potravinami.
Účastníci semináře budou seznámeni rovněž s novinkami v balení potravin, zejména s principy a typy aktivních a inteligentních obalových materiálů, včetně připravené legislativy ES a úlohou Evropského úřadu pro potraviny při jejich posuzování. Budou též podány informace o využití recyklovaných plastů pro balení potravin.
Na semináři budou rovněž prezentovány zkušenosti s fungováním systému rychlého varování při výskytu nebezpečných výrobků na trhu, postupy při jejich šetření, včetně zkušeností s realizací úřední kontroly v oblasti výrobků určených pro styk s potravinami.
Organizační garant: | Institut profesní přípravy |
Kontakt: | |
Telefon: | +420 227 010 513 |