Datum: 24.04.2008
Místo: Velký sál v přízemí, Slezská 7, Praha 2, ÚZPI, Praha

 

Tento seminář je určen zástupcům malých a středních podniků a bude věnován informacím a přehledu požadavků k následujícím mezinárodním standardům: BRC Food, IFS food, EUREPGAP/GLOBALGAP, Dutch HACCP a ISO 22000. Odpolední blok přednášek bude zaměřen na požadavky verzí norem IFS verze 5 a BRC verze 5. Hlavním cílem této vzdělávací akce je celková orientace v legislativě a ve standardech a jejich požadavcích na malé a střední potravinářské podniky.

 

Je nezbytné, aby potenciální účastníci akce potvrdili svůj zájem o účast na semináři nejpozději do 18.4.2008 na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Tato vzdělávací akce je první v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma potravinové bezpečnosti. Druhý seminář bude věnován problematice následujících potravinářských sektorů: zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny. Poslední ze série seminářů se bude zabývat problematikou alergenů, GMO a zajištění vysledovatelnosti.

 

Organizační garant: Ing. Andrea Pekárková
Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: +420 227 010 418

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout