Datum: 24.04.2008
Místo: Velký sál v přízemí, Slezská 7, Praha 2, ÚZPI, Praha

 

Tento seminář je určen zástupcům malých a středních podniků a bude věnován informacím a přehledu požadavků k následujícím mezinárodním standardům: BRC Food, IFS food, EUREPGAP/GLOBALGAP, Dutch HACCP a ISO 22000. Odpolední blok přednášek bude zaměřen na požadavky verzí norem IFS verze 5 a BRC verze 5. Hlavním cílem této vzdělávací akce je celková orientace v legislativě a ve standardech a jejich požadavcích na malé a střední potravinářské podniky.

 

Je nezbytné, aby potenciální účastníci akce potvrdili svůj zájem o účast na semináři nejpozději do 18.4.2008 na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Tato vzdělávací akce je první v pořadí cyklu celkově tří seminářů zaměřených na téma potravinové bezpečnosti. Druhý seminář bude věnován problematice následujících potravinářských sektorů: zpracování masa, mléka, ovoce a zeleniny. Poslední ze série seminářů se bude zabývat problematikou alergenů, GMO a zajištění vysledovatelnosti.

 

Organizační garant: Ing. Andrea Pekárková
Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: +420 227 010 418