Datum: 03.03.2010 
Místo: Press centrum, BVV Brno (pavilon E, 2. patro)

 

Tématické okruhy konference „Již 700 let rozumíme masu", která je určena především pro širší odbornou veřejnost, zahrnují přidávání hodnoty zemědělským produktům, bezpečnost, kvalitu a hygienické požadavky na výrobu potravin, včetně zavádění systémů jakosti a správné výrobní a hygienické praxe. Cílem konference je především výměna zkušeností ve vztahu k těmto okruhům na mezinárodní úrovni.

 

Organizační garant: Ing. Jitka Vostatková
Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: +420 244 092 405

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout