Datum: | 04.10.2011 - 05.10.2011 |
Místo: | Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun |
Cena: | 2900 Kč (Účastnický poplatek bez DPH) |
Ve dnech 4. a 5. října 2011 se bude konat II. ročník Školení pracovníků masného průmyslu. Tuto akci pořádá Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno. Místem konání uvedeného školení je Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně.
Zaměření Školení pracovníků masného průmyslu 2011:
- Nejčastější chyby, optimalizované postupy a novinky v technologii masné výroby
- Standardy obchodních řetězců
- Legislativní a technologické požadavky na konstrukční řešení a technické vybavení provozů (určeno zejména pro provozní techniky a provozovatele podniků s malou kapacitou a prodejen)
- Hygiena a technologie masné výroby ve výrobnách s malou kapacitou
- Legislativní a technologické požadavky na prodejny masa a masných výrobků
- Základní školení středního managementu v masné výrobě
Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2011. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Předběžná pozvánka na Školení pracovníků masného průmyslu je umístěna níže. Přesný program školení s úplnou pozvánkou a organizačními pokyny zde bude doplněn dodatečně.
Organizační garant: | Český svaz zpracovatelů masa |
Kontakt: | |
Telefon: | +420 244 092 405 |
Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:
Prezentace - Školení pracovníků masného průmyslu 2011Partneři - Školení pracovníků masného průmyslu 2011
Přihláška - Školení pracovníků masného průmyslu 2011