Dne 9.9.2006 se v Kozlovicích u Přerova uskutečnil třetí ročník fotbalového turnaje masného průmyslu, tentokrát rovněž za účasti týmů našich slovenských kolegů. Stejně jako oba předchozí ročníky, tak i ten letošní organizačně v plné míře zajistila společnost TRUMF International. A jak je už zvykem, Český svaz zpracovatelů masa opět nad touto akcí převzal společenskou záštitu.

Velice potěšující je pokračující trend, který byl zaznamenán již v loňském roce, a sice stále rostoucí zájem masozpracovatelských firem o účast. Jev to není jistě náhodný, je za ním totiž nutné vidět především vysokou profesionalitu v organizaci turnaje, která se následně odráží ve všestranné spokojenosti hráčů a členů realizačních týmů. Vedle hodnotných sportovních výkonů se každoročně v krásném kozlovickém sportovním areálu setkáváme s velkou dávkou zábavy jak při doprovodných akcích, tak i při neformálních setkáních kolegů z různých firem.

Právě uvolněná nálada a zároveň leckdy vyhecované zápasy dělají z turnaje ten správně vyvážený mix – a kdo jiný, než ostřílení kořenáři, by se v jeho namíchání mohl lépe vyznat…

Trochu oživení by to možná chtělo jen na stupních vítězů, protože ani letos se žádná změna nekonala. Pohár totiž opět putuje do Vodňan, přímo do kanceláře pana generálního ředitele. Co ale dodat - kdo umí, ten umí a ČSZM upřímně gratuluje. Jak to dopadne v roce příštím, jsme se nedozvěděli ani od přítomného astrologa.

Uložit
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
Odmítnout