logo

  • Emailsekretariat@cszm.cz
  • Phone+420 234 697 755
  • DirectionPraha 4 - Písnice, Libušská 319/126

 

  • Vytvořit účet
  • Zapomenuté jméno?
  • Zapomenuté heslo?
  • Domů
  • Aktuální dění
    • Aktuality
    • Semináře
    • Zprávy o výstavách
    • Odborné články
    • Slovo předsedy
    • Pro média
    • Kalendář akcí
  • ČSZM
    • O ČSZM
    • Členství
    • Představenstvo
    • Dozorčí rada
    • Historie ČSZM
    • Odborné sekce a pracovní skupiny
      • Výrobní sekce
      • Sekce pro nákup jatečných zvířat
    • Naše publikace
    • Kde jsme členy
    • Naši partneři
  • Projekty
    • Meating
      • Meating 2022
      • Meating 2021
      • Meating 2020
    • Masobraní
      • Masobraní 2023
      • Masobraní 2022
      • Masobraní 2021
    • Welfare
    • Řeznicko uzenářská prodejna
      • Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2022
      • Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021
    • Vzdělávání zaměstnanců členských firem ČSZM
    • České cechovní normy
    • Je to MASO
    • Bude to MASO
    • Fandíme řemeslu
  • Odkazy
    • Značky kvality potravin
    • České potravinářství
    • Zahraniční potravinářství
    • Vládní instituce
    • Ostatní
  • Fotogalerie
    • Meating
      • Meating 2022
      • Meating 2022 Partneři
      • Meating 2021
      • Meating 2021 - video
      • Meating 2018
      • Meating 2018 Partneři
      • Meating 2018 - video
      • Meating 2017
      • Meating 2017 - video
      • Meating 2017 Partneři
      • Meating 2016
      • Meating 2016 - video
      • Meating 2016 Partneři
    • Školení pracovníků masného průmyslu
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2015 - video
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2014
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2013
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2012
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2010
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2009
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2008
  • Pro členy
    • Přihlásit se
    • Registrace do ČSZM
  • Kontakty
    • Na nás
    • Přehled členů
    • Přehled přidružených členů
    • Přehled čestných členů
    • Prodejny našich členů
  • Domů
  • Aktuální dění
    • Aktuality
    • Semináře
    • Zprávy o výstavách
    • Odborné články
    • Slovo předsedy
    • Pro média
    • Kalendář akcí
  • ČSZM
    • O ČSZM
    • Členství
    • Představenstvo
    • Dozorčí rada
    • Historie ČSZM
    • Odborné sekce a pracovní skupiny
      • Výrobní sekce
      • Sekce pro nákup jatečných zvířat
    • Naše publikace
    • Kde jsme členy
    • Naši partneři
  • Projekty
    • Meating
      • Meating 2022
      • Meating 2021
      • Meating 2020
    • Masobraní
      • Masobraní 2023
      • Masobraní 2022
      • Masobraní 2021
    • Welfare
    • Řeznicko uzenářská prodejna
      • Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2022
      • Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021
    • Vzdělávání zaměstnanců členských firem ČSZM
    • České cechovní normy
    • Je to MASO
    • Bude to MASO
    • Fandíme řemeslu
  • Odkazy
    • Značky kvality potravin
    • České potravinářství
    • Zahraniční potravinářství
    • Vládní instituce
    • Ostatní
  • Fotogalerie
    • Meating
      • Meating 2022
      • Meating 2022 Partneři
      • Meating 2021
      • Meating 2021 - video
      • Meating 2018
      • Meating 2018 Partneři
      • Meating 2018 - video
      • Meating 2017
      • Meating 2017 - video
      • Meating 2017 Partneři
      • Meating 2016
      • Meating 2016 - video
      • Meating 2016 Partneři
    • Školení pracovníků masného průmyslu
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2015 - video
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2014
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2013
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2012
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2010
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2009
      • Školení pracovníků masného průmyslu 2008
  • Pro členy
    • Přihlásit se
    • Registrace do ČSZM
  • Kontakty
    • Na nás
    • Přehled členů
    • Přehled přidružených členů
    • Přehled čestných členů
    • Prodejny našich členů
  • Jste zde:  
  • Aktuální dění
  • Odborné články
  • Maso v 21. století

Maso v 21. století

Podrobnosti
Napsal Doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA
Kategorie: Odborné články
Vytvořeno: 13. březen 2023

 

PDF Icon Stáhnout: maso_v_21_stoleti.pdf
  • Následující
  • Meating
  • Masobraní
  • Budetomaso
  • RU-prodejna
  • jetomaso
  • Fandimeremeslu
  • České cechovní normy

Copyright © 2021 ČSZM All Rights Reserved.

Created by www.internetovestranky.net