Český svaz zpracovatelů masa připravuje

MEATING 2022

XII. ročník tradiční konference zpracovatelů masa

logo Meating 2022

 

Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy svými prezentacemi a odbornými přednáškami účastníky zaujali specialisté na obchod s potravinami, potravinářský marketing, technologie a legislativu.

Datum: 8. LISTOPADU 2022
Místo: OREA Congress Hotel Brno (dříve VORONĚŽ)
Organizační garance: Český svaz zpracovatelů masa
Účastníci: Zájemci bez omezení


Předpokládané zaměření školení:
  • Změna spotřebitelského chování a jeho dopad na náš obor
  • Legislativní požadavky v oboru zpracování masa
  • Moderní potraviny - alternativy masa
  • Obchod a marketing

OREA Congress Hotel Brno nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a výbornou dopravní dostupnost včetně parkování. Součástí MEATINGu tradičně bude i společenský večer, během kterého bude ČSZM udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu, bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko–uzenářská prodejna roku 2022. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.

Přesný program školení s pozvánkou a organizačními pokyny bude zveřejněn Českým svazem zpracovatelů masa v dostatečném časovém předstihu.

Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.cszm-meating.cz