Český svaz zpracovatelů masa připravuje
MEATING 2022
XII. ročník tradiční konference zpracovatelů masa
Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy svými prezentacemi a odbornými přednáškami účastníky zaujali specialisté na obchod s potravinami, potravinářský marketing, technologie a legislativu.
Datum: 8. LISTOPADU 2022
Místo: OREA Congress Hotel Brno (dříve VORONĚŽ)
Organizační garance: Český svaz zpracovatelů masa
Účastníci: Zájemci bez omezení
-
Změna spotřebitelského chování a jeho dopad na náš obor
-
Legislativní požadavky v oboru zpracování masa
-
Moderní potraviny - alternativy masa
-
Obchod a marketing
OREA Congress Hotel Brno nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a výbornou dopravní dostupnost včetně parkování. Součástí MEATINGu tradičně bude i společenský večer, během kterého bude ČSZM udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu, bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko–uzenářská prodejna roku 2022. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Přesný program školení s pozvánkou a organizačními pokyny bude zveřejněn Českým svazem zpracovatelů masa v dostatečném časovém předstihu.
Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
Email:
www.cszm-meating.cz