Dne 6. září 2006 se v rámci 8. ročníku semináře „Údržnost masa a masných výrobků“ uskutečnila degustační přehlídka tepelně opracovaných masných výrobků - Gothajský salám a Šunkový salám. Vystavovány byly rovněž novinky nebo nejvíce prodávané výrobky jednotlivých účastníků. Přehlídku, o kterou byl mezi účastníky semináře poměrně vysoký zájem, odborně a organizačně zajišťoval Ing. Kopečný, předseda výrobní sekce ČSZM, společně s Ing. Vostatkovou.

 

Představenstvo ČSZM tímto vyjadřuje poděkování členským subjektům, jež se přehlídky zúčastnily, ale i výše uvedeným organizátorům. Mimořádné poděkování pak náleží panu Karlu Hřídelovi a “jeho“ studentům SPŠ TM v Praze za přípravu vystavovaných vzorků a perfektní servis v průběhu celé akce.
To, že bylo opravdu co hodnotit, dokládá počet vzorků, kterých se do přehlídky sešlo celkem 34!

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout