Dne 3.3.2010 Český svaz zpracovatelů masa pořádá konferenci „Již 700 let rozumíme masu", která je zahajující akcí letošních celoročních oslav, při kterých si ČSZM připomíná sedmisté výročí udělení privilegia používání českého lva ve znaku řeznického cechu a práva nástupu tohoto cechu v čele všech řemesel.

 

Konference se uskuteční v areálu BVV Brno (Press centrum, pavilon E, 2. patro) v průběhu konání Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2010.

 

Vzhledem k neustále rostoucím požadavkům všech součástí vnějšího prostředí na obor zpracování masa je jednou z hlavních pracovních náplní Českého svazu zpracovatelů masa právě provádění vzdělávacích, školících a informačních činností. Zajištění této konference bylo přitom významně podpořeno dotačními prostředky z Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013, jehož administrátorem je Státní zemědělský intervenční fond.

 

Tématické okruhy konference „Již 700 let rozumíme masu", která je určena především pro širší odbornou veřejnost, zahrnují přidávání hodnoty zemědělským produktům, bezpečnost, kvalitu a hygienické požadavky na výrobu potravin, včetně zavádění systémů jakosti a správné výrobní a hygienické praxe. Cílem konference je především výměna zkušeností ve vztahu k těmto okruhům na mezinárodní úrovni.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout