Dne 27.8.2010 Český svaz zpracovatelů masa pořádá konferenci „Maso a masné výrobky – co má vědět výrobce a spotřebitel", která je závěrečnou akcí letošních celoročních oslav, při kterých si ČSZM připomíná sedmisté výročí udělení privilegia používání českého lva ve znaku řeznického cechu a práva nástupu tohoto cechu v čele všech řemesel.

 

Konference se uskuteční v areálu Výstaviště České Budějovice a.s. (pavilon Z - 1.patro) v průběhu konání 37. ročníku mezinárodní výstavy Země živitelka.

 

Vzhledem k neustále rostoucím požadavkům všech součástí vnějšího prostředí na obor zpracování masa je jednou z hlavních pracovních náplní Českého svazu zpracovatelů masa právě provádění vzdělávacích, školících a informačních činností. Zajištění této konference bylo přitom významně podpořeno dotačními prostředky z Programu rozvoje venkova ČR na období 2007 - 2013, jehož administrátorem je Státní zemědělský intervenční fond.

 

Tématické okruhy konference „Konference Maso a masné výrobky – co má vědět výrobce a spotřebitel", která je určena především pro širší odbornou veřejnost, zahrnují hodnocení významu masa ve výživě člověka, informace o výživových a zdravotních tvrzeních, laboratorní kontrolu, parametry a hodnocení masa a masných výrobků, novinky v potravinářské legislativě, značení potravin. Cílem konference je především výměna zkušeností ve vztahu k těmto okruhům na profesní úrovni.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout