Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin a technologie masa, FPBT VŠCHT Praha
pořádá
Školení pracovníků masného průmyslu
Datum: 5. a 6. října 2010
Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun
Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa
Odborný garant: Ústav konzervace potravin a technologie masa, FPBT VŠCHT Praha
Zaměření školení:
- Nejčastější chyby, optimalizované postupy a novinky v technologii masné výroby
- Standardy obchodních řetězců
- Legislativní a technologické požadavky na konstrukční řešení a technické vybavení provozů (určeno zejména pro provozní techniky a provozovatele podniků s malou kapacitou a prodejen)
- Hygiena a technologie masné výroby ve výrobnách s malou kapacitou
- Legislativní a technologické požadavky na prodejny masa a masných výrobků
- Základní školení středního managementu v masné výrobě
Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně (web: www.grandberoun.cz) nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2010. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Přesný program školení s pozvánkou a organizačními pokyny nalezente v přiložených dokumentech (viz pozvánka a přihláška na školení).
Atmosféru odborné i společenské části školení si můžete připomenout níže a celou fotogalerii naleznete zde.
Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:
Akční nabídka - kniha 700 let se lvem ve znaku
Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2010