Českým svazem zpracovatelů masa byl dne 5.10.2010 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu vyhlášen Mistr oboru 2010.

 

Prestižní ocenění ČSZM za odbornost a mimořádné profesní úspěchy v oboru zpracování masa bylo letos předáno panu Janu Hanušovi, který působí ve funkci provozního ředitele společnosti Masokombinát Plzeň s.r.o.

 

Ing. Jaromír Kloud, předseda ČSZM, o panu Hanušovi uvedl následující informace:

Jan Hanuš se vyučil v oboru řezník - uzenář v Jablonné nad Orlicí a následně si své vzdělání rozšířil na SPŠTM v Praze. Po vojně nastoupil jako mistr výroby do Police nad Metují. Po privatizaci odešel do původně mateřského závodu Česká Skalice, kde jeho prvním úkolem bylo vybudovat kapacitu na výrobu fermentovaných výrobků. V tomto závodě pracoval až do roku 2005 a to postupně jako technolog, výrobní a obchodní náměstek ředitele. Jeho dalším působištěm se stal Masokombinát Plzeň, kde v současné době vykonává funkci provozního ředitele již pátým rokem.
Jan Hanuš byl několik let aktivním členem Výrobní sekce ČSZM, kde plně aplikoval své bohaté zkušenosti z oboru při diskuzích k různým problematikám. Velice aktivně se také podílel na tvorbě Katalogu výsekových a výrobních mas, který byl Českým svazem zpracovatelů masa vydán v roce 2004. Dodnes je uznávaným odborníkem v oboru.

 

Atmosféru odborné i společenské části školení si můžete připomenout níže a celou fotogalerii naleznete zde.

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout