Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
pořádá
Školení pracovníků masného průmyslu
Datum: 4. a 5. října 2011
Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun
Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa
Odborný garant: Ústav konzervace potravin a technologie masa FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
Zaměření školení:
- Nejčastější chyby, optimalizované postupy a novinky v technologii masné výroby
- Standardy obchodních řetězců, prodej regionálních potravin, trendy maloobchodu v České republice a v zahraničí
- Legislativní a technologické požadavky na konstrukční řešení a technické vybavení provozů (určeno zejména pro provozní techniky a provozovatele podniků s malou kapacitou a prodejen)
- Hygiena a technologie masné výroby ve výrobnách s malou kapacitou
- Legislativní a technologické požadavky na prodejny masa a masných výrobků
- Základní školení středního managementu v masné výrobě
- Součástí školení je také tzv. nákupní den TESCO - jednání nákupčích se zájemci o dodávání regionálních masných výrobků do jednotlivých prodejen TESCO v příslušných regionech ČR (je určeno i pro malé a střední firmy)
Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2011. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Pozvánku a přihlášku na školení naleznete níže v přiložených dokumentech.
Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:
Prezentace - školení pracovníků masného průmyslu 2011
Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2011