Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
pořádá
Školení pracovníků masného průmyslu
Datum: 9. a 10. října 2012
Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun
Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa
Odborný garant: Ústav konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
Zaměření školení:
- Označování masa a masných výrobků, tvorba etiket v souladu s platnou legislativou.
- Úřední dozor nad prodejem masa a masných výrobků. Portál potravinynapranyri.cz.
- Požadavky na jakost a označování masných výrobků v okolních státech EU.
- Nejčastější chyby, optimalizované postupy a novinky v technologii masné výroby.
- Trendy maloobchodu v České republice a v zahraničí.
- Legislativní a technologické požadavky na konstrukční řešení a technické vybavení provozů (určeno zejména pro provozní techniky a provozovatele podniků s malou kapacitou a prodejen).
- Hygiena a technologie masné výroby ve výrobnách s malou kapacitou.
- Legislativní a technologické požadavky na prodejny masa a masných výrobků.
- Základní školení středního managementu v masné výrobě.
Součástí školení je také tzv. sekce firemních prezentací, kde bude věnován prostor k představení novinek z nabídky firem, které dodávají zboží a služby pro masný průmysl.
Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2012. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Pozvánku a přihlášku na školení naleznete níže v přiložených dokumentech.
Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:
Prezentace - školení pracovníků masného průmyslu 2012
Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2012