Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Ústavem konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
pořádá
Školení pracovníků masného průmyslu
Datum: 8. října 2013
Místo: Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun
Organizační garant: Český svaz zpracovatelů masa
Odborný garant: Ústav konzervace potravin FPBT VŠCHT Praha a FVHE VFU Brno
Zaměření školení:
- Označování masa a masných výrobků, tvorba etiket v souladu s platnou legislativou.
- Úřední dozor nad prodejem masa a masných výrobků.
- Laboratorní analýzy masných výrobků.
- Nejčastější chyby, optimalizované postupy a novinky v technologii masné výroby.
- Základní školení středního managementu v masné výrobě.
Hotel BEST WESTERN GRAND v Berouně nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a dobrou dopravní dostupnost. Součástí akce bude rovněž společenský večer, během kterého bude Český svaz zpracovatelů masa udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2013. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.
Předběžnou pozvánku, program a přihlášku na školení naleznete níže v přiložených dokumentech.
Program - školení pracovníků masného průmyslu 2013
Přihláška - školení pracovníků masného průmyslu 2013