Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 8.10.2013 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu uděleno ocenění za nejlepší závěrečnou práci vysokoškolského studia v oboru zpracování masa v roce 2013.

Toto ocenění si z rukou Ing. Jaromíra Klouda, předsedy ČSZM, převzala Ing. Markéta Kloudová za vynikající diplomovou práci s názvem Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase. Ing. Kloud u této příležitosti vedl:

Ing. Markéta Kloudová vystudovala Střední odbornou školu Fortika, obor hotelnictví a turismus. Po střední škole pokračovala ve studiu na Mendelově univerzitě v Brně, kde získala titul bakalář v oboru Chemie a technologie potravin. Tématem bakalářské práce byla Jakost masných výrobků. Po ukončení bakalářského studia pokračovala ve dvouletém magisterském studiu na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, kde získala titul inženýr v oboru Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin. Za diplomovou práci, kterou zakončila toto magisterské studium, získává uvedené ocenění.

Během bakalářského studia Ing. Markéta Kloudová absolvovala školení interních auditorů systému řízení kvality dle standardu ISO 9001: 2008 a školení o základech systému kritických kontrolních bodů (HACCP). Nyní pracuje pro tišnovskou společnost Steinhauser, s.r.o.

 

Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:

Prezentace - školení pracovníků masného průmyslu 2013
Seznam partnerů - školení pracovníků masného průmyslu 2013

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout