Českým svazem zpracovatelů masa byl dne 8.10.2013 v rámci slavnostního večera Školení pracovníků masného průmyslu vyhlášen Mistr oboru 2013.

Prestižní ocenění ČSZM za odbornost a mimořádné profesní úspěchy v oboru zpracování masa bylo letos předáno Ing. Vlastimilu Trčkovi.

 

Ing. Jaromír Kloud, předseda ČSZM, o Ing. Trčkovi uvedl následující informace:
Ing. Vlastimil Trčka absolvoval VŠCHT v Praze, Fakultu potravinářství a biochemické technologie, obor konzervace potravin a technologie masa. Toto studium ukončil v roce 1983 a následně nastoupil do podniku Severomoravský průmysl masný, n.p. Ostrava, závod 02 Valašské Meziříčí. Zde prošel celou řadou funkcí od výrobního dispečera závodu, přes mistra sklepa a mrazíren, až po vedoucího výroby. V novodobé historii tohoto závodu, již v barvách úspěšné společnosti MP Krásno a.s., Ing. Trčka zastává pozici hlavního technologa a je zde zároveň interním auditorem systému environmentálního managementu a systému HACCP. Je dlouhodobým a respektovaným členem Výrobní sekce ČSZM a pravidelně se účastní hodnocení masných výrobků na celostátní úrovni. Pan Trčka je člověk čestný, upřímný a inteligentní.

 

Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty:

Prezentace - školení pracovníků masného průmyslu 2013
Seznam partnerů - školení pracovníků masného průmyslu 2013

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout