Vážení kolegové a přátelé,
je mou milou povinností Vás pozvat na 7. výroční setkání a školení pracovníků masného průmyslu, které se bude konat 1.11.2016 v OREA Hotelu Voroněž v Brně.
Při přípravě této akce jsme diskutovali s řadou kolegů cesty, jak naše setkání povýšit na novou kvalitativní úroveň. Jak všichni víte, každý dobrý produkt musí mít i atraktivní značku. A tu naše akce od letoška má - je to MEATING! To znamená setkání (meeting) lidí, kteří rozumí masu (meat) a mají navíc smysl pro humor.
Proč byste se měli MEATINGU 2016 zúčastnit?
Informace a trendy
Nejzajímavější informace zazní již v prvním společném bloku od 9 hodin. Program je už od časného rána nabit aktualitami o trendech ve zpracování masa, nové legislativě, i o nových příležitostech pro jeho export. Úplný program akce naleznete v níže přiložené pozvánce.
Inspirace
Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, výměnu názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky.
Zábava
Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře se pobavit společně s kolegy a kamarády.
Ocenění nejúspěšnějších
Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku.
Přijďte včas, ať Vám nic neunikne!
Věřím, že i díky Vám se MEATING 2016 vydaří. Těším se na Vás!
Karel Pilčík
předseda představenstva
Českého svazu zpracovatelů masa
Níže jsou ke stažení k dispozici tyto dokumenty: