Dne 29. 9. 2016 u příležitosti konání veletrhu FOR GASTRO & HOTEL bylo Asociací malých a středních podniků a živnostníků České republiky předáno Českému svazu zpracovatelů masa ocenění za řemeslný počin, konkrétně za udělování titulu „Mistr oboru 2016". Tento titul je prestižním oceněním ČSZM pro vybrané osobnosti za odbornost a mimořádné profesní úspěchy v oboru zpracování masa.

AMSP ČR letos vyhlašovala ocenění za řemeslný počin v rámci projektu Rok řemesel 2016. Cílem tohoto projektu je podpora profesních spolků a odborných škol, ocenění významných řemeslných počinů, zvýšení prestiže agrárně-potravinářských profesí ve společnosti, změny legislativy (živnostenský zákon), edukace spotřebitelů, medializace kvalitní řemeslné práce prostřednictvím nových webů (Mistři řemeselA teď česky) a podpora soutěží, výstav a ukázek profesních dovedností.

 

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout