Český svaz zpracovatelů masa konstatuje, že 7. ročník školení pracovníků masného průmyslu, které se letos poprvé konalo pod novým názvem MEATING, byl z pohledu organizátora úspěšnou akcí, jejíž hlavní náplní byl jednak odborný program tvořený množstvím zajímavých přednášek a prezentací, ale rovněž i slavnostní večer, kde došlo k předání výročních ocenění ČSZM (čestné členství, mistr oboru, student oboru, učeň oboru a nejlepší závěrečná práce VŠ studia v oboru zpracování masa) a k vyhlášení výsledků soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2016.
Nový předseda ČSZM, pan Karel Pilčík, zde veřejně ocenil desetiletou práci svého předchůdce v této čestné funkci, Ing. Jaromíra Klouda. Souběžně s touto oficiální náplní se v průběhu celého programu školení přirozeně uskutečnila řada neformálních setkání kolegů a obchodních partnerů z našeho oboru.
Český svaz zpracovatelů masa tímto děkuje:
-
účastníkům MEATINGu, kteří se letošního ročníku akce zúčastnili v hojném počtu,
-
partnerům MEATINGu, s jejichž přispěním bylo možné školení v daném rozsahu uskutečnit (přehled partnerů naleznete v níže uvedeném souboru).
Mediálním partnerem MEATINGu v roce 2016 byl Časopis MASO.
Český svaz zpracovatelů masa se ještě v letošním roce začne věnovat přípravě 8. ročníku MEATINGu, který se uskuteční dne 24.10.2017. Těšíme se na naše společné setkání!
Atmosféru odborné i společenské části MEATINGu si můžete připomenout níže a celou fotogalerii naleznete zde.
Video atmosféry konference Meating 2016
Video z předávání ocenění Meating 2016
Partneři Meating 2016