Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 uděleno ocenění nejlepšímu učni oboru řezník-uzenář v uplynulém školním roce.

Pan Karel Pilčík, předseda ČSZM, předal toto ocenění za dosahování vynikajících výsledků při studiu jak v teorii, tak v praxi, ale také za přední umístění v odborných soutěžích panu Zdeňku Zbořilovi a následně uvedl:

Zdeněk Zbořil se narodil 3. března 1998 v Boskovicích. Vyučil se na SŠ Charbulova v Brně v oboru řezník - uzenář. Po 3 letech učení s výborným prospěchem absolvoval s vyznamenáním i závěrečné zkoušky. Po celou dobu studia se účastnil soutěží v bourání masa a ve výrobě uzenářských produktů ať už v rámci školy či ve větších krajských soutěžích, vždy obsadil 1. nebo 2. místo. Na konci 3. ročníku se v dubnu 2016 ve Valašském Meziříčí zúčastnil mezinárodní soutěže v bourání masa masné výroby a v řeznické teorii. S přehledem tuto soutěž vyhrál a získal titul Nejlepší učeň oboru řezník - uzenář roku 2015/2016 v České republice. Nyní je studentem 1. ročníku denního nástavbového studia Podnikání v oboru, opět na SŠ Charbulova Brno.


 

Celou fotogalerii ze slavnostního vyhlašování výročních ocenění ČSZM naleznete zde.

 

Video z předávání ocenění MEATING 2016.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout