Českým svazem zpracovatelů masa bylo dne 1.11.2016 v rámci slavnostního večera MEATINGu 2016 uděleno ocenění nejlepšímu studentovi oboru zpracování masa v uplynulém školním roce.

Pan Karel Pilčík, předseda ČSZM, předal toto ocenění za mimořádné studijní výsledky panu Davidu Krusberskému a následně uvedl:
Student Vyšší odborné školy ekonomických studií a Střední průmyslové školy potravinářských technologií, pan David Krusberský, studuje čtvrtý ročník oboru Zpracování masa. Jeho cesta k oboru však byla klikatá, nejdříve vystudoval střední zemědělskou školu a vyšší odbornou školu, rovněž se zemědělským zaměřením. V průběhu studií se ovšem dostal na brigádu do řeznictví Globusu v Opavě, a to změnilo jeho profesní směřování. Práce s masem jej pohltila natolik, že z pouhé brigády se stala touha po plnohodnotném vzdělání a zaměstnání. Rozhodl se proto vystudovat i obor zpracování masa. Do budoucna chce David Krusberský propojit znalosti z oboru zpracování masa s poznatky ze studia marketingu s managementu a uplatnit je v masném oboru. 
 

Celou fotogalerii ze slavnostního vyhlašování výročních ocenění ČSZM naleznete zde.

 

Video z předávání ocenění MEATING 2016.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout