Novinkou letošního programu konference MEATING byla soutěž o nejlepší klobásu, ve které se utkalo celkem 16 soutěžících.

Hodnocení vzorků bylo anonymní a bylo umožněno všem účastníkům konference. Každý mohl dát jen jeden hlas svému největšímu favoritovi. Podle ohlasů nebyl výběr vítěze jednoduchý, protože úroveň byla vysoká. Ocenění ale nakonec připadlo vynikající Babiččině klobáse z novoborského řeznictví Jana Landy.

 

Podmínky pro účast v soutěži:

  • klobása jen z kategorie tepelně opracovaných masných výrobků (klasická klobása - nebyly zařazeny klobásy trvanlivé, grilovací apod.)
  • výrobce klobásy byl partnerem konference (jakákoliv úroveň partnerství) a/nebo alespoň jeden zástupce výrobce klobásy byl účastníkem konference
  • výrobce mohl do soutěže přihlásit jen jeden druh klobásy
  • přihlašovaná klobása musela být ze sortimentu běžně vyráběných a prodávaných klobás daného výrobce (nejednalo se speciální nebo limitovanou výrobu)
  • výrobce přihlašoval klobásu do soutěže zasláním závazného potvrzení účasti na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16.10.2017 (uvedl přitom identifikace výrobce a název klobásy)
  • výrobce dodal přihlášenou klobásu v množství min. 8 kg do OREA Hotel Voroněž v Brně dne 24.10.2017 v časovém rozmezí od 08:00 do 10:00 hod. - výrobce od ČSZM obdržel protokol o dodání vzorku (slouží jako potvrzení o účasti v soutěži)

Organizace soutěže:
  • vzorky klobás zařazených do soutěže nebyly označeny údaji o výrobci - hodnocení vzorků bylo anonymní
  • o výherci soutěže rozhodli účastníci konference - každý z účastníků obdržel při registraci jeden hlasovací lístek, který dle svého uvážení mohl přidělit jedné ze soutěžících klobás
  • vzorky klobás byly k ochutnávce předkládány ve vychlazeném stavu (nebyly ohřívány)
  • ochutnávka vzorků klobás byla zajištěna v konferenčním sálu C (v bezprostřední blízkosti odborného programu konference)
  • klobása s nejvyšším počtem hlasů od účastníků konference byla vyhlášena jako „Nejlepší klobása MEATING 2017" (pořadí na dalších místech nebylo zveřejněno)
  • vyhlášení vítěze soutěže proběhlo v rámci večerního programu konference MEATING 2017

 

Celou fotogalerii z Meating 2017 naleznete zde.

 

Video z konference MEATING 2017.

Uložit
Předvolby uživatele cookies
Používáme soubory cookie, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud používání souborů cookie odmítnete, nemusí tyto webové stránky fungovat podle očekávání.
Přijmout vše
Odmítnout všechny
Další informace
Analytics
Nástroje používané k analýze dat pro měření efektivity webových stránek a pochopení jejich fungování.
Google Analytics
OK
Odmítnout
Nezbytné
Zajišťují klíčové funkce webových stránek jako jsou zabezpečení, správa sítě, přístupnost a základní statistiky o návštěvnících.
Přístup k webu  
  Uchovává stav relace uživatele mezi požadavky stránek.
OK
Odmítnout