Vážení kolegové a přátelé,
je mou milou povinností Vás pozvat na jubilejní 10. ročník konference masného průmyslu MEATING 2019, která se bude konat 22.10.2019 (úterý) v OREA Hotelu Voroněž v Brně a koná se s podporou titulárního partnera společnosti Bizerba Czech & Slovakia s.r.o.
Chceme Vám přinést nejnovější informace z oboru zpracování masa a zpříjemnit Vám setkání s ostatními kolegy z celé ČR.
Náš MEATING 2019 znamená setkání lidí, kteří rozumí masu, chtějí rozšířit své obzory nejen v rámci našeho oboru a navázat nové cenné kontakty.
Chceme se také ohlédnout za Masobraním, celostátním svátkem masa, jehož první ročník jsme organizovali letos na jaře.
Proč byste se měli MEATINGU 2019 zúčastnit?
Informace a trendy
Zajímavý obsah bude mít již první společný blok, který začíná v 9,30 hodin. Jeho součástí budou příspěvky z oblasti legislativy, makroekonomiky a panelová diskuze klíčových hráčů trhu masa a masných výrobků. Navazující odborný program přinese aktuality z oblasti zpracování masa a nové legislativy nebo také informace o inovacích v našem oboru.
Inspirace
Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, výměnu názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky.
Zábava
Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře se pobavit společně s kolegy a kamarády.
Ocenění nejúspěšnějších
Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2019.
Přijďte včas, ať Vám nic neunikne!
Věřím, že i díky Vám se naše společné setkání MEATING 2019 vydaří.
Přihlášky je možné podávat online na webu www.cszm-meating.cz.
Těším se na Vás!
Karel Pilčík
předseda představenstva
Český svaz zpracovatelů masa