sekretariat@cszm.cz +420 234 697 755 Praha 4 - Písnice, Libušská 319/126
Domů
Aktuální dění
Aktuality
Semináře
Zprávy o výstavách
Odborné články
Slovo předsedy
Pro média
ČSZM
O ČSZM
Členství
Představenstvo
Dozorčí rada
Historie ČSZM
Odborné sekce a pracovní skupiny
Výrobní sekce
Sekce pro nákup jatečných zvířat
Naše publikace
Kde jsme členy
Naši partneři
Projekty
Meating
Meating 2024
Meating 2023
Meating 2022
Meating 2021
Meating 2020
Masobraní
Masobraní 2024
Masobraní 2023
Masobraní 2022
Masobraní 2021
Welfare
Řeznicko uzenářská prodejna
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2023
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2022
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021
Fakta o mase
ČSZM - vzděláváním k lepším výsledkům
Vzdělávání v DIGI dovednostech
Vzdělávání zaměstnanců členských firem ČSZM
České cechovní normy
Je to MASO
Bude to MASO
Fandíme řemeslu
Odkazy
Značky kvality potravin
České potravinářství
Zahraniční potravinářství
Vládní instituce
Ostatní
Fotogalerie
Meating
Meating 2024
Meating 2024 Partneři
Meating 2024 - video
Meating 2023
Meating 2023 Partneři
Meating 2023 - video
Meating 2022
Meating 2022 Partneři
Meating 2022 - video
Meating 2021
Meating 2021 - video
Meating 2018
Meating 2018 Partneři
Meating 2018 - video
Meating 2017
Meating 2017 - video
Meating 2017 Partneři
Meating 2016
Meating 2016 - video
Meating 2016 Partneři
Školení pracovníků masného průmyslu
Školení pracovníků masného průmyslu 2015 - video
Školení pracovníků masného průmyslu 2014
Školení pracovníků masného průmyslu 2013
Školení pracovníků masného průmyslu 2012
Školení pracovníků masného průmyslu 2010
Školení pracovníků masného průmyslu 2009
Školení pracovníků masného průmyslu 2008
Pro členy
Přihlásit se
Registrace do ČSZM
Kontakty
Na nás
Přehled členů
Přehled přidružených členů
Přehled kolektivních členů
Přehled čestných členů
Prodejny našich členů
Domů
Aktuální dění
Aktuality
Semináře
Zprávy o výstavách
Odborné články
Slovo předsedy
Pro média
ČSZM
O ČSZM
Členství
Představenstvo
Dozorčí rada
Historie ČSZM
Odborné sekce a pracovní skupiny
Výrobní sekce
Sekce pro nákup jatečných zvířat
Naše publikace
Kde jsme členy
Naši partneři
Projekty
Meating
Meating 2024
Meating 2023
Meating 2022
Meating 2021
Meating 2020
Masobraní
Masobraní 2024
Masobraní 2023
Masobraní 2022
Masobraní 2021
Welfare
Řeznicko uzenářská prodejna
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2023
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2022
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021
Fakta o mase
ČSZM - vzděláváním k lepším výsledkům
Vzdělávání v DIGI dovednostech
Vzdělávání zaměstnanců členských firem ČSZM
České cechovní normy
Je to MASO
Bude to MASO
Fandíme řemeslu
Odkazy
Značky kvality potravin
České potravinářství
Zahraniční potravinářství
Vládní instituce
Ostatní
Fotogalerie
Meating
Meating 2024
Meating 2024 Partneři
Meating 2024 - video
Meating 2023
Meating 2023 Partneři
Meating 2023 - video
Meating 2022
Meating 2022 Partneři
Meating 2022 - video
Meating 2021
Meating 2021 - video
Meating 2018
Meating 2018 Partneři
Meating 2018 - video
Meating 2017
Meating 2017 - video
Meating 2017 Partneři
Meating 2016
Meating 2016 - video
Meating 2016 Partneři
Školení pracovníků masného průmyslu
Školení pracovníků masného průmyslu 2015 - video
Školení pracovníků masného průmyslu 2014
Školení pracovníků masného průmyslu 2013
Školení pracovníků masného průmyslu 2012
Školení pracovníků masného průmyslu 2010
Školení pracovníků masného průmyslu 2009
Školení pracovníků masného průmyslu 2008
Pro členy
Přihlásit se
Registrace do ČSZM
Kontakty
Na nás
Přehled členů
Přehled přidružených členů
Přehled kolektivních členů
Přehled čestných členů
Prodejny našich členů
Domů
Aktuální dění
Aktuality
Semináře
Zprávy o výstavách
Odborné články
Slovo předsedy
Pro média
ČSZM
O ČSZM
Členství
Představenstvo
Dozorčí rada
Historie ČSZM
Odborné sekce a pracovní skupiny
Výrobní sekce
Sekce pro nákup jatečných zvířat
Naše publikace
Kde jsme členy
Naši partneři
Projekty
Meating
Meating 2024
Meating 2023
Meating 2022
Meating 2021
Meating 2020
Masobraní
Masobraní 2024
Masobraní 2023
Masobraní 2022
Masobraní 2021
Welfare
Řeznicko uzenářská prodejna
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2023
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2022
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021
Fakta o mase
ČSZM - vzděláváním k lepším výsledkům
Vzdělávání v DIGI dovednostech
Vzdělávání zaměstnanců členských firem ČSZM
České cechovní normy
Je to MASO
Bude to MASO
Fandíme řemeslu
Odkazy
Značky kvality potravin
České potravinářství
Zahraniční potravinářství
Vládní instituce
Ostatní
Fotogalerie
Meating
Meating 2024
Meating 2024 Partneři
Meating 2024 - video
Meating 2023
Meating 2023 Partneři
Meating 2023 - video
Meating 2022
Meating 2022 Partneři
Meating 2022 - video
Meating 2021
Meating 2021 - video
Meating 2018
Meating 2018 Partneři
Meating 2018 - video
Meating 2017
Meating 2017 - video
Meating 2017 Partneři
Meating 2016
Meating 2016 - video
Meating 2016 Partneři
Školení pracovníků masného průmyslu
Školení pracovníků masného průmyslu 2015 - video
Školení pracovníků masného průmyslu 2014
Školení pracovníků masného průmyslu 2013
Školení pracovníků masného průmyslu 2012
Školení pracovníků masného průmyslu 2010
Školení pracovníků masného průmyslu 2009
Školení pracovníků masného průmyslu 2008
Pro členy
Přihlásit se
Registrace do ČSZM
Kontakty
Na nás
Přehled členů
Přehled přidružených členů
Přehled kolektivních členů
Přehled čestných členů
Prodejny našich členů
Domů
Aktuální dění
Aktuality
Semináře
Zprávy o výstavách
Odborné články
Slovo předsedy
Pro média
ČSZM
O ČSZM
Členství
Představenstvo
Dozorčí rada
Historie ČSZM
Odborné sekce a pracovní skupiny
Výrobní sekce
Sekce pro nákup jatečných zvířat
Naše publikace
Kde jsme členy
Naši partneři
Projekty
Meating
Meating 2024
Meating 2023
Meating 2022
Meating 2021
Meating 2020
Masobraní
Masobraní 2024
Masobraní 2023
Masobraní 2022
Masobraní 2021
Welfare
Řeznicko uzenářská prodejna
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2024
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2023
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2022
Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021
Fakta o mase
ČSZM - vzděláváním k lepším výsledkům
Vzdělávání v DIGI dovednostech
Vzdělávání zaměstnanců členských firem ČSZM
České cechovní normy
Je to MASO
Bude to MASO
Fandíme řemeslu
Odkazy
Značky kvality potravin
České potravinářství
Zahraniční potravinářství
Vládní instituce
Ostatní
Fotogalerie
Meating
Meating 2024
Meating 2024 Partneři
Meating 2024 - video
Meating 2023
Meating 2023 Partneři
Meating 2023 - video
Meating 2022
Meating 2022 Partneři
Meating 2022 - video
Meating 2021
Meating 2021 - video
Meating 2018
Meating 2018 Partneři
Meating 2018 - video
Meating 2017
Meating 2017 - video
Meating 2017 Partneři
Meating 2016
Meating 2016 - video
Meating 2016 Partneři
Školení pracovníků masného průmyslu
Školení pracovníků masného průmyslu 2015 - video
Školení pracovníků masného průmyslu 2014
Školení pracovníků masného průmyslu 2013
Školení pracovníků masného průmyslu 2012
Školení pracovníků masného průmyslu 2010
Školení pracovníků masného průmyslu 2009
Školení pracovníků masného průmyslu 2008
Pro členy
Přihlásit se
Registrace do ČSZM
Kontakty
Na nás
Přehled členů
Přehled přidružených členů
Přehled kolektivních členů
Přehled čestných členů
Prodejny našich členů
Blog
Jste zde:
Kategorie
/
Blog