úvodní stránka
·
oblíbené
·
domovská stránka
· velikost textu
A
A
A
·
kontakt
·
mapa stránek
<<
duben 2018
>>
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
23.4.2015 - 31. valná hromada ČSZM
ŘEZNICKO-UZENÁŘSKÁ PRODEJNA ROKU 2017 - vítěz soutěže
Český svaz zpracovatelů masa
hledat
cz
en
Chcete se stát
členským subjektem
?
získejte více informací a možností
aktuality
·
semináře
·
zpravy o výstavách
·
stanoviska a vyjádření
·
odborné články
·
slovo předsedy
o čszm
·
představenstvo
·
dozorčí rada
·
členství
·
kde jsme členy
·
odborné sekce a pracovní skupiny
akce
·
zápisy p a dr
·
legislativa čr
·
legislativa eu
·
připomínková řízení
·
projekty
·
grafy
pro média
·
monitoring médií
české potravinářství
·
zahraniční potravinářství
·
vládní instituce
·
odborné vzdělávací instituce
·
ostatní
čszm
·
členské subjekty
aktuality
·
semináře
·
zpravy o výstavách
·
stanoviska a vyjádření
·
odborné články
·
slovo předsedy
Aktuální dění
Slovo předsedy > Archiv starších článků
Období klidu a vařícího kotle se musí střídat
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 4.9.2003
Kolegové veterináři
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 12.5.2003
Kvalita tradičních českých masných výrobků
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 28.4.2003
Publikace "Přípravky D,D,D pro potravinářský průmysl"
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 25.3.2003
Další rána hovězímu?
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 24.3.2003
Kvalita je otázkou celoevropskou
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 10.3.2003
Unijní podmínky
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 27.2.2003
Finále
Doc. MVDr. Ladislav STEINHAUSER, CSc. - 18.1.2003
archiv všech článků
Jméno
Heslo
Zapomněli jste heslo?
Chci se stát členským subjektem
Jak poznáme kvalitu? Označování masných výrobků (2. vydání)
Reakce ČSZM na aktuální výstupy z činností IARC
Jak poznáme kvalitu? Hovězí a vepřové maso
Značení GDA na obalech potravin
NEJNOVĚŠÍ
Změna je život
ARCHIV STARŠÍCH ČLÁNKŮ
Hodnocení roku 2009
Uzeniny na našem trhu, budou naše?
kontakt
|
pro média
|
mapa stránek
Copyright © 2000 - 2006
ČSZM
.