úvodní stránka
·
oblíbené
·
domovská stránka
· velikost textu
A
A
A
·
kontakt
·
mapa stránek
<<
březen 2021
>>
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
19.03.2015 - Jednání představenstva ČSZM (3/2015)
Prodejna roku 2020 oznámení
Český svaz zpracovatelů masa
hledat
cz
en
Chcete se stát
členským subjektem
?
získejte více informací a možností
aktuality
·
semináře
·
zpravy o výstavách
·
stanoviska a vyjádření
·
odborné články
·
slovo předsedy
o čszm
·
představenstvo
·
dozorčí rada
·
členství
·
kde jsme členy
·
odborné sekce a pracovní skupiny
akce
·
zápisy p a dr
·
legislativa čr
·
legislativa eu
·
připomínková řízení
·
projekty
·
grafy
pro média
·
monitoring médií
české potravinářství
·
zahraniční potravinářství
·
vládní instituce
·
odborné vzdělávací instituce
·
ostatní
čszm
·
členské subjekty
aktuality
·
semináře
·
zpravy o výstavách
·
stanoviska a vyjádření
·
odborné články
·
slovo předsedy
Aktuální dění
Semináře > Archiv seminářů 2011
Seminář - Hotel BEST WESTERN GRAND, Beroun 04.10.2011 - 05.10.2011
datum: 04.10.2011 - 05.10.2011
Školení pracovníků masného průmyslu 2011
podrobnosti
archiv všech seminářů
Jméno
Heslo
Zapomněli jste heslo?
Chci se stát členským subjektem
Jak poznáme kvalitu? Označování masných výrobků (2. vydání)
Reakce ČSZM na aktuální výstupy z činností IARC
Jak poznáme kvalitu? Hovězí a vepřové maso
Značení GDA na obalech potravin
NEJNOVĚŠÍ
Změna je život
ARCHIV STARŠÍCH ČLÁNKŮ
Hodnocení roku 2009
Uzeniny na našem trhu, budou naše?
kontakt
|
pro média
|
mapa stránek
Copyright © 2000 - 2006
ČSZM
.