Kalendář akcí
<< květen 2017 >>
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Akce mesíce
Aktuální ceny masa
hledat

cz en 

  • Aktuální dění
  • ČSZM
  • Pro členské subjekty
  • Média
  • Odkazy
  • Kontakt

Aktuální dění

Odborné články

Maso ve školním stravování

datum: 31.5.2009 | Prof. Ing. Ivo Ingr, Dr.Sc.

Je obecně uznávanou pravdou, že výživa je jedním z nejvýznamnějších faktorů lidského zdraví. Výživa člověka je zabezpečována potravinami. Jaké potraviny a kolik jich má člověk přijímat, ...celý článek

Máme se bát masných výrobků?

datum: 24.5.2008 | Prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc.

Potraviny jsou nezbytnou podmínkou existence člověka, poněvadž přivádějí lidskému organismu potřebné živiny a energii. Běžný spotřebitel zohledňuje při nákupu potravin mnoho dalších ...celý článek

Máme jíst maso?

datum: 26.3.2008 | Prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc.

Větší část současné lidské populace maso konzumuje. V posledních desetiletích a zejména v současnosti však probíhá celosvětová diskuse, zda je to správné. Jsou různé názory na tuto ...celý článek

Špekáček jde do světa

datum: 18.3.2008 | Doc. MVDr. Ladislav Steinhauser, CSc.

Malému buřtíkovi se konečně splnil sen: Ví o něm Evropa. Jistěže přeháním. Ani odborníci, kteří dobře znají masné výrobky po celém světě, o československém špekáčku mnoho neví. ...celý článek

Vroucí hrnec

datum: 23.1.2008 | Doc. MVDr. Ladislav Steinhauser, CSc.

A je za námi! Takový normální rok. Proč ho hodnotit z pohledu našeho oboru jinak? Žádné mimořádné otřesy, které by znamenaly změnu rozložení na trhu, žádné mimořádné cenové výkyvy, ...celý článek

kontakt  |   pro média  |   mapa stránek

Copyright © 2000 - 2006 ČSZM.