Kalendář akcí
<< prosinec 2017 >>
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Akce mesíce
Aktuální ceny masa
hledat

cz en 

  • Aktuální dění
  • ČSZM
  • Pro členské subjekty
  • Média
  • Odkazy
  • Kontakt

Aktuální dění

Aktuality

Nejlepší klobása MEATING 2017

Nejlepší klobása MEATING 2017

datum: 27.10.2017 | Jan Katina | Zdroj : ČSZM

Novinkou letošního programu konference MEATING byla soutěž o nejlepší klobásu, ve které se utkalo celkem 16 soutěžících.

Hodnocení vzorků bylo anonymní a bylo umožněno všem účastníkům konference. Každý mohl dát jen jeden hlas svému největšímu favoritovi. Podle ohlasů nebyl výběr vítěze jednoduchý, protože úroveň byla vysoká. Ocenění ale nakonec připadlo vynikající Babiččině klobáse z novoborského řeznictví Jana Landy.

Podmínky pro účast v soutěži:

  • klobása jen z kategorie tepelně opracovaných masných výrobků (klasická klobása - nebyly zařazeny klobásy trvanlivé, grilovací apod.)
  • výrobce klobásy byl partnerem konference (jakákoliv úroveň partnerství) a/nebo alespoň jeden zástupce výrobce klobásy byl účastníkem konference
  • výrobce mohl do soutěže přihlásit jen jeden druh klobásy
  • přihlašovaná klobása musela být ze sortimentu běžně vyráběných a prodávaných klobás daného výrobce (nejednalo se speciální nebo limitovanou výrobu)
  • výrobce přihlašoval klobásu do soutěže zasláním závazného potvrzení účasti na adresu sekretariat@cszm.cz do 16.10.2017 (uvedl přitom identifikace výrobce a název klobásy)
  • výrobce dodal přihlášenou klobásu v množství min. 8 kg do OREA Hotel Voroněž v Brně dne 24.10.2017 v časovém rozmezí od 08:00 do 10:00 hod. - výrobce od ČSZM obdržel protokol o dodání vzorku (slouží jako potvrzení o účasti v soutěži)

Organizace soutěže:
  • vzorky klobás zařazených do soutěže nebyly označeny údaji o výrobci - hodnocení vzorků bylo anonymní
  • o výherci soutěže rozhodli účastníci konference - každý z účastníků obdržel při registraci jeden hlasovací lístek, který dle svého uvážení mohl přidělit jedné ze soutěžících klobás
  • vzorky klobás byly k ochutnávce předkládány ve vychlazeném stavu (nebyly ohřívány)
  • ochutnávka vzorků klobás byla zajištěna v konferenčním sálu C (v bezprostřední blízkosti odborného programu konference)
  • klobása s nejvyšším počtem hlasů od účastníků konference byla vyhlášena jako „Nejlepší klobása MEATING 2017" (pořadí na dalších místech nebylo zveřejněno)
  • vyhlášení vítěze soutěže proběhlo v rámci večerního programu konference MEATING 2017

Atmosféru odborné i společenské části MEATINGu si můžete připomenout prostřednictvím fotogalerie. Pod tímo odkazem pak naleznete také video z akce.



Další informace

  zpět   odeslat
kontakt  |   pro média  |   mapa stránek

Copyright © 2000 - 2006 ČSZM.