Kalendář akcí
<< říjen 2017 >>
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Akce mesíce
Aktuální ceny masa
hledat

cz en 

  • Aktuální dění
  • ČSZM
  • Pro členské subjekty
  • Média
  • Odkazy
  • Kontakt

Aktuální dění

Aktuality

MEATING 2017 - předběžná pozvánka

MEATING 2017 - předběžná pozvánka

datum: 10.7.2017 | Jan Katina | Zdroj : ČSZM

MEATING 2017


VIII. ročník tradičního setkání a školení zpracovatelů masa


Toto školení navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy svými odbornými přednáškami účastníky zaujali zejména: Prof. MVDr. Jiří Ruprich, CSc. (SZÚ), Prof. Ing. Petr Pipek, CSc. (VŠCHT Praha), MVDr. Josef Kameník, CSc. (VFU Brno), MVDr. Ing. Dana Třísková (MZe), MVDr. Jan Váňa (SVS), Ing. Miloš Kavka (SZPI) a další přednášející.

Datum: 24. ŘÍJNA 2017
Místo: OREA Hotel VORONĚŽ, Brno
Organizační garance: Český svaz zpracovatelů masa


Předpokládané zaměření školení:

  • Inovace v oboru zpracování masa
  • Trendy v retailu
  • Legislativní požadavky v oboru zpracování masa
  • Standardy obchodních řetězců

Loňský ročník školení MEATINGu se již podruhé konal v hotelu OREA Hotel VORONĚŽ v Brně, který nabízí dostatečnou kongresovou i ubytovací kapacitu a výbornou dopravní dostupnost včetně parkování. Vzhledem k velmi pozitivním odezvám účastníků akce se ČSZM i letos rozhodl navázat na loňský ročník a kromě letopočtu v názvu akce nemění úspěchem korunovanou strategii.

Jako každoročně bude i tentokrát součástí akce společenský večer, během kterého bude ČSZM udělovat významná ocenění pracovníkům masného průmyslu a rovněž bude vyhlašovat výsledky soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2017. Jedná se také bezesporu o vhodnou příležitost pro neformální setkání kolegů a obchodních partnerů.

Přesný program školení s pozvánkou a organizačními pokyny bude zveřejněn Českým svazem zpracovatelů masa v dostatečném časovém předstihu.



Další informace

  zpět   odeslat
kontakt  |   pro média  |   mapa stránek

Copyright © 2000 - 2006 ČSZM.